Moderator/ica: ladyblue18

ProbuseniDolar je napisao/la:Dakle ???
).

ProbuseniDolar je napisao/la:Interesuje me jos da li iz Sarajeva ima direktna autobuska linija za Budvu i koja je cijena povratne karte ... Koji je najpovoljniji nacin prevoza do dole ... I ovo za pretresanje i rovarenje na granici me posebno zanima, zna li iko??

ProbuseniDolar je napisao/la:Interesuje me jos da li iz Sarajeva ima direktna autobuska linija za Budvu i koja je cijena povratne karte ... Koji je najpovoljniji nacin prevoza do dole ... I ovo za pretresanje i rovarenje na granici me posebno zanima, zna li iko??
ProbuseniDolar je napisao/la:Konkretno Budva me zanima ako neko zna ili je vec bio ove godine. Interesuju me cijene, prije svega u kaficima, diskotekama? ... Zatim cijene hrane dole? ...Naravno cijene smjestaja?... Ima li guzve na granicnim prelazima i da li trkeljaju, uzimaju li hranu, posto sam mislio hranu sa sobom ponijeti ( ovo me posebno zanima )
???

dastonja je napisao/la:Budva je mislim najskuplja u CG, ali je zato i najljepsa... Cijene ne bi trebale biti tako visoke, ali sta se moze, bar je jeftinija od pojedinih dijelova Hrvatske... A sta bolan vi kenjate "Cetnicki simboli" na svakom koraku?!![]()
![]()
Mislim to su gluposti, a ima jedna narodna koja kaze "I 'rdjavom kur** dlake smetaju", tako da ti simboli nisu tu da bi nekog uverijedili, kako neki od debilnih forumasa to predstavlja!
Ja sam bio u Igalu prije dvije godine i naprosto sam prezadovoljan, nocni zivot odlican, plaze.. hm, kako koja, ali moze se pronaci neki mirni i cisti kutak!
Nisu nesto pretjerano ljubazni, ali nisam ni ja bio, tako da se napravio taj balans![]()
Sve u svemu, odoh i ove godine koji dan, cisto da se podjestim na fenomenalne trenutke koje sam tamo dozivio!
A najjeftinije ti je iz Lukavice, nazovi autobusku i raspitaj se, ali nije neka drasticna razlika i iz Rajvosa da krenes!
Sto se tice vode, nestaje nekada, ali sve je to kratkotrajno i to ti nece predstavljati nikakav problem! Sve u svemu I LOVE MONTENEGRO!
Imas mnogo mogucnosti kada su izleti u pitanju, nije mnogo skupo!

pita je napisao/la:dastonja je napisao/la:Budva je mislim najskuplja u CG, ali je zato i najljepsa... Cijene ne bi trebale biti tako visoke, ali sta se moze, bar je jeftinija od pojedinih dijelova Hrvatske... A sta bolan vi kenjate "Cetnicki simboli" na svakom koraku?!![]()
![]()
Mislim to su gluposti, a ima jedna narodna koja kaze "I 'rdjavom kur** dlake smetaju", tako da ti simboli nisu tu da bi nekog uverijedili, kako neki od debilnih forumasa to predstavlja!
Ja sam bio u Igalu prije dvije godine i naprosto sam prezadovoljan, nocni zivot odlican, plaze.. hm, kako koja, ali moze se pronaci neki mirni i cisti kutak!
Nisu nesto pretjerano ljubazni, ali nisam ni ja bio, tako da se napravio taj balans![]()
Sve u svemu, odoh i ove godine koji dan, cisto da se podjestim na fenomenalne trenutke koje sam tamo dozivio!
A najjeftinije ti je iz Lukavice, nazovi autobusku i raspitaj se, ali nije neka drasticna razlika i iz Rajvosa da krenes!
Sto se tice vode, nestaje nekada, ali sve je to kratkotrajno i to ti nece predstavljati nikakav problem! Sve u svemu I LOVE MONTENEGRO!
Imas mnogo mogucnosti kada su izleti u pitanju, nije mnogo skupo!
Admin neka sankcionira zbog uvrede...
I predlazem da kupis u Budvi sliku karadzica i mladica jer te ne vrijedju...i idi s njom na bascarsiju da vidis kako rulja idelano cilja..
covjek hoce na ljetovanje, sta ga briga kakve slike i gdje se prodaju

ProbuseniDolar je napisao/la:Da li se moze sa licnom kartom u Crnu Goru iz BiH, ili treba pasos?

FUJ001 je napisao/la:e imam jedan mali problem kontam sa rajom otici u herceg novi imamo smjesta pare ma sve sve islpanirao e dali treba pasos za prelaz preko jeben granice dali se moze samo sa licnom preci
burek_in_space je napisao/la:ProbuseniDolar je napisao/la:Da li se moze sa licnom kartom u Crnu Goru iz BiH, ili treba pasos?
Mozes sa licnom kartom.Cini mi se da si pitao i za prevoz do CG?!Iz Sarajeva ima linija za Herceg Novi i cijena povratne karte je 54 KM (prosle godine bila) i ide se preko Neuma,Dubrovnika i onda Herceg Novi.Autobus jednom dnevno u 11 h.Iz Lukavice imaju 3 busa dnevno ali idu na Scepan polje,Niksic,Podgoricu,Budvu i do Herceg Novog.Cijena karte prije par godina je bila 40-ak maraka(povratna).Samo ovaj put kojim idu busevi iz Lukavice je u jednom dijelu blago receno katastrofalan(prije Foce i iza nje jos 20-ak kilometara).Sto se tice nocnog provoda Budva je daleko ispred ostalih dijelova Crne Gore-moje iskustvo,ali ni HN nije za odbaciti uopste.
black je napisao/la:FUJ001 je napisao/la:e imam jedan mali problem kontam sa rajom otici u herceg novi imamo smjesta pare ma sve sve islpanirao e dali treba pasos za prelaz preko jeben granice dali se moze samo sa licnom preci
dovoljna je licna
FUJ001 je napisao/la:
jeli sigurno posto svakog koga pitam i treba i netreba ima li igdje da ja to vidim pa da se obradujem
hvala unaprijed
Irm@ je napisao/la:
komsija ne informisi ljude pogresno..
ja idem u nedjelju aBd...idemo busem za Ulcinj jer je bus za Herceg Novi onaj mali Centrotransov...i da ne bih isla u 11 pa se ovom zvizdanu vozila 8 sati...
bus za Ulcinj ide navecer u 7...u Herceg Novom si u pola 3 ujutro..za Budvu nema posebna linija..
autobusi idu svaki dan...
cijena je 72 KM (povratna) a ako ides s ovim za Ulcinj do HN je 76![]()
teta u Centrotransu na Ferhadiji bi umrla kad bi bila ljubaznija ali dobro...
ostalo..kako je sta je..jedino da vam javim kad se vratim
) su klimatizovani,i vjerovala ili ne,neki od nas su se i pokrivali u toku puta koliko nas je mazija drmala.
tema je ponovo aktuelizirana dakle siris dezinformacije i. nisam ja kriva sto ti hoces da te pozovem na naselje a na naselje se ne zove..pitaj cike i tete na sa-xu 
Irm@ je napisao/la:komsija to nista ne mijenja![]()
tema je ponovo aktuelizirana dakle siris dezinformacije i. nisam ja kriva sto ti hoces da te pozovem na naselje a na naselje se ne zove..pitaj cike i tete na sa-xu
![]()

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.