Moderator/ica: ladyblue18
Raspored je napisao/la:Ekipa molim vas za par brilijantih inspirativnih ideja za ljetovanje a da nije CRO i CG. Recimo da imate nekoliko milja i još jednu osobu za koju plaćate šta bi odabrali? Konkretna mjesta i hoteli bi bili idealni. Kakva su Grčka i Španija recimo. Tursku sam obišao par puta pa bi se vratio samo ako nemam izbora. Hvala

Ženski Dr.Med je napisao/la:Raspored je napisao/la:Ekipa molim vas za par brilijantih inspirativnih ideja za ljetovanje a da nije CRO i CG. Recimo da imate nekoliko milja i još jednu osobu za koju plaćate šta bi odabrali? Konkretna mjesta i hoteli bi bili idealni. Kakva su Grčka i Španija recimo. Tursku sam obišao par puta pa bi se vratio samo ako nemam izbora. Hvala
Kapverden
Raspored je napisao/la:Ženski Dr.Med je napisao/la:Raspored je napisao/la:Ekipa molim vas za par brilijantih inspirativnih ideja za ljetovanje a da nije CRO i CG. Recimo da imate nekoliko milja i još jednu osobu za koju plaćate šta bi odabrali? Konkretna mjesta i hoteli bi bili idealni. Kakva su Grčka i Španija recimo. Tursku sam obišao par puta pa bi se vratio samo ako nemam izbora. Hvala
Kapverden
Nisam čuo da Agencije iz Sarajeva imaju to u ponudi.
Ukoliko možeš organizovati putovanje iz Sarajeva za Cape Verde, dobar smještaj i zabavna si...imaš ponudu da budeš ta druga osoba
samo sekeRonnie O'Sullivan je napisao/la:MedenoSrce je napisao/la:Pitanje: Kakav je Tivat za ljetovanje?
Los skroz, redukcije vode ili je nema nikako u stambenim zgradama....
MedenoSrce je napisao/la:Ronnie O'Sullivan je napisao/la:Los skroz, redukcije vode ili je nema nikako u stambenim zgradama....
Nisu još uvijek regulisali te redukcije vode![]()
Mislila sam da odem na produženi vikend, sutra da krenem. To bi mi bio prvi put u CG, i našla sam kao apartman za 30€.
De živ bio malo detaljnije?
hopi je napisao/la:citroen kolika je otrpilike cijena smještaja u vodicama, šta ima od sadržaja, kakva je plaža ili plaže, turista?
Glavna plaza je odlicna,nalazi se odmah ispod hookah bara,gdje cijeli dan drma muzika,od 17h pjevaci uzivo,uglavno dance muzika i tako do jutra sa zgodnim plesacicama pod vedrim nebom,
tako da je ugodno pravo,plaze su prije tri godine radjene u tom dijelu,nasipali su pijesak i radili ulaz u more tako da je extra,nema onih kamencina da lomis noge.
Ostale plaze su onako,tu je malo problem sa ulčaskom u more ali ne treba dalje od ove hookah plaze.Uglavnom imas sve u blizini,od pizzeria,raznih barova,prodavnica dzidza
igralista za kosarku,odbojku na pijesku,itd. Imas mogucnost rentanja skutera za vodu,parasailing,ma ima svega.
Ako imas auto onda obavezno otici jedan dan do Sibenika,do komplxa hotela Solaris,takodjer odlicno mjesto za kupanje,ne treba se placati ulaz u kompleks,jedino lezaljke treba platiti,takodjer mozes koristiti bazene koji se nalaze odmah uz more,u kojima je slana voda,
ma odlicno je sve. Nocni zivot u vodicama je poprilicno sadrzajan,svaku noc na centralnom trgu imaju neko desavanje,uglavnom je muzika u pitanju a u obliznjim kaficima uvijek neka muzika uzivo.Za mladju populaciju nedavno je otvorena ponovo njihova cuvena diskoteka hacienda,nesto su renovirali,preuredjivali i sad je to opet u funkciji.Jedina mana je ulaz u haciendu koji je poprilicno skup. Turista najvise ima iz Slovacke i Ceske republike,vrlo malo ljudi iz BiH,imao sam osjecaj da sam jedini tamo.
Uglavno odlicno mjesto.. hopi je napisao/la:hvala na odogovoru, sljedeće sedmice bi trebao ići s djevojkom na more, pa u obzir dolaze i vodice ili nešta oko makarske rivijere. Jesi rezervisao u vodicama, ili se može i naći ako odeš bez rezervacije jer preko onih slika na netu teško možeš vidjeti kakav je apartman a ovako vidiš na licu mjesta apartman, lokaciju. Jel se smještaj plaća u eurima ili kunama?
StupskaBitanga je napisao/la:Ja idem na ljetovanje na Azurnu obalu: Marsej, Sant Tropez, Cannes i na kraju Monte Carlo
tazmaniaBAN4 je napisao/la:Jel ko bio u Sutomoru? Kako je?

ala7 je napisao/la:tazmaniaBAN4 je napisao/la:Jel ko bio u Sutomoru? Kako je?
Bio sa drustvom i svima preporucujem Sutomore (Crna Gora)..
Smjestaj nasli za 7€+1€ za boravisnu taksu = 8€/noc ... Klima,TV, 4 kreveta, odlicno kupatilo,kuhinja,trpezarija..
1€ , 1,5€ tocena piva , 2€ flasirana piva i sokovi.. plaza je vrh 2€ suncobran .. afterbeach party svaki dan u Cuba Libre.. 3,4 diskoteke postoje za raju koja zeli duzi provod poslije 02:00h.. Rockin' Chair Club je odlicno mjesto za provod do 02:00h,muzika uzivo (domaca pop rock,strana,narodna).. Malibu Club je za raju koja je u fazonu narodnjaka,turbo folka..
picite na more

MedenoSrce je napisao/la:Pitanje: Kakav je Tivat za ljetovanje?

zar nema kakva soba sa kupatilom za nekih 30 eura za dvije osobe ?? mislim baska voda je opcija zbog blizine brela a kako su brela relativno mala za cijene smjestaja u njima ne smijem ni pitati. a bojim se da su cijene na jadranu ove godine svugdje slicne, iako sam ja nasao 35 eura u makarskoj poslije prvog ali opet ne smijem da rezervisem zbog ovog vremena, tako da cu najvjerovatnije ici grlom u jagode pa sta nadjem na licu mjesta...LaCici je napisao/la:Vratih se iz Makarske, i ne mogu da vjerujem koliko su ti hrvati gladni para. Sad su poceli naplacivati i tus na plazi, za 30 sekundi (za kojih nema sanse da se stignes saprati) moras ubaciti 2 kn, a lezaljke su im 40 kn. Jos da nam sunce pocnu naplacivati i bice im taman.Lijepa Turska.
Splinter je napisao/la:ne znam prijatelju ja sam konto do baskih voda, ali me ti sad okahri sa tom cijenomzar nema kakva soba sa kupatilom za nekih 30 eura za dvije osobe ?? mislim baska voda je opcija zbog blizine brela a kako su brela relativno mala za cijene smjestaja u njima ne smijem ni pitati. a bojim se da su cijene na jadranu ove godine svugdje slicne, iako sam ja nasao 35 eura u makarskoj poslije prvog ali opet ne smijem da rezervisem zbog ovog vremena, tako da cu najvjerovatnije ici grlom u jagode pa sta nadjem na licu mjesta...
Još kaže žena , nigdje povoljnije nećete naći. Neka fala.KID je napisao/la:Ajmo ljudi,
ko je bio u Podgori /HR/..
kakvi su utisci..kakve plaže, restorani, kafići, ljudi, šta svi ima, šta nema...
koliko ste plaćali smještaj... treba mi apartman za 6. (šest) osoba (tri bračna para)...
Do sada smo išli u Bašku Vodu... ali je guuuužžžva i oderu te ko budalu...traže po osobi 25 Eur-a puno brate dragi..
Kažu mi da je Podgora najsličnija Baškoj Vodi...???
Vaši utisci...molim...
hvala...
)
prije gospodara prstenova
Trenutno korisnika/ca: Alma_96 i 4 gostiju.