hitno
treba mi za rođakinju ako iko zna za nekog stručnjaka (izgleda narodnog) iz foče koji liječi tu bolest

Moderator/ica: ladyblue18

janje_ je napisao/la:psorijaza je manje-vise neizljeciva bolest na kojoj kojekakvi nadri-mudraci-travari-vracari uzimaju hrpu para..
sto ti se prije rodica pomiri s tim da se to ne lijeci, bice joj lakse (puno toga dolazi iznutra). psorijaza je znak unutrasnje iscrpljenosti organizma.. trebala bi jesti sto vise povrca (bundeva je pravo dobra za ovo), u ljetnim danima po mogucnosti otici na more, a obavezno se redovno javljati dermatologu.
kojekakvi kortikosteroidi samo doprinose guljenju koze i najbolje je na vrijeme posavjetovati se s nekim strucnjakom..
kod ivanic grada ima banja u kojoj tretiraju oboljele (naftalan). nije nesto preskupo, a rezultati su im ok..
u turskoj (mislim od skora i u umagu) postoji tretman kangal-ribicama. zaletis se u vodu, ribice pojedu onaj dio koji se ljusti i pri tom u kozu izluce neke vitamincice od kojih se koza oporavi.
ni turska nije skupa.
u turskoj (mislim od skora i u umagu) postoji tretman kangal-ribicama. zaletis se u vodu,
ribice pojedu onaj dio koji se ljusti i pri tom u kozu izluce neke vitamincice od kojih se koza oporavi.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.