suncica24 je napisao/la:Je li se vi stvarno pucate tim, leksijijumima, apaurinima, persenima, nizinanima, tramalima... tek tako?
Pred ispit, poslije ispita, ne mogu da spavam, nesto sam neurozan, pms, sms, ostavila me djevojka, nasao novu djevojku...
Mislim, definitivno bi cijela nacija trebala ponajmanje psihologu. Ako ne i psihjatru.
HELLO, NISU TO CEDEVITA BOBE LJUDI, HELLO!
Ja sam tako u studentskim danima ... znas ono kad obrnes dan i noc ... zimsko doba a ti ustanes u 17:00 ... onda strebas ... pa oko 21 malo na kaficu u nocni zivt tamo vamo pa zaglavis do jedno 3 izutra pa odjes kuci pa jos malo ponovis pa ovo pa ono i legnes u osvit zore ... i tako dana ne vidis danima ... to jest nocima
... sjebs sve navike totalno ... i ja dodjem na ideju kao 2-3 noci drmnem apaurin u 21h pa zaspim pa ustanem rano naspavan ... kao samo nekoliko dana da se presvicam ... i drmnem ja jednu vece apash oko 21 u 21:30 ljuljuska se soba zaspim ja ko beba ... tu noc obiju granap komisiji a mene djeli samo zid od njega ... ja cuo nista nisam ... mogli su i moj stan obiti i mene sa krevetom iznjeti
... sutradan policija, komsija, pitaju jesma li sta cuo ... meni neugodno... pomislice komsija da sam u talu sa lopovima
... ja mislim da je to jedini apaurin koji sam popio ikad
... sutradan fino u teretanu ... 3 sahata se slomis ko konj i zaspis ko beba ... ha ja ... a i plivanje je majka svih apaurina
...

), tako da sam bio prinudjen naci rjesenje. Da sam mogao bez tableta i mare to rijesiti rijesio bih, pokusao jesam, al nista.