Moderator/ica: delightful
neuočljiva je napisao/la:Evo link za konkurse pa možda neko i nešto nađe za sebe.
http://www.konkursi.bih5.net/
Sretno!
kokuz_sa je napisao/la:neuočljiva je napisao/la:Evo link za konkurse pa možda neko i nešto nađe za sebe.
http://www.konkursi.bih5.net/
Sretno!
![]()
stranica puno bolja nego posao.ba
hvala na ovome
nego znal neko nesto za rezultate za pripravnike sto su birali firme..
meni na birou rekose da ce izaci rezultati tj za mjesec da dodjem da ce biti spisak firmi koje primaju pripravnike pa da cu tad moci izabrat gdje da konkurisem
medvjed23 je napisao/la:Moja firma traži pravnika - pripravnika, odnosno moju zamjenu![]()
Traži se diplomirani pravnik ili bakalar sa 240 nekakvih bodova...
Oglas je otvoren do 10.02. ove godine. znači, do kraja ove radne sedmice...
Ako je neko zainteresovan, neka mi pošalje pp a ja ću replicirati porukom sa dodatnim informacijama.
Uslovi za rad graniče sa nemogućim ali o tome više u pp-u

Ni ja ne znam izgovoriti te nove titule, taman sad znam 
postase ribe..do sad su bili batleri sad bakalari

medvjed23 je napisao/la:Moja firma traži pravnika - pripravnika, odnosno moju zamjenu![]()
Traži se diplomirani pravnik ili bakalar sa 240 nekakvih bodova...
Oglas je otvoren do 10.02. ove godine. znači, do kraja ove radne sedmice...
Ako je neko zainteresovan, neka mi pošalje pp a ja ću replicirati porukom sa dodatnim informacijama.
Uslovi za rad graniče sa nemogućim ali o tome više u pp-u

mada nisam siguran da bakalari prava imaju 180 bodova jer, koliko ja znam, pravnici bolonjci studiraju po sistemu 4+1 a ne po sistemu 3+2... ne znam ima li ova godina viška neki uticaj na bodove... uglavnom, bitno je da kandidat ima 240 bodova
hana_montana je napisao/la:
mogul te ja zaposlit moliim te
J.P.Montoya je napisao/la:obavijest
naša kancelarija traži pripravnicu s obzirom da smo prosli na programu sufinasiranja
sve detalje oko prijava na pp
Da nije slučajno advokatska kancelarija koja je prije određenog vremena tražila citiram : ''žensku osobu ženskog spola"? (Ala ga je bio naglasio
)

_amy_ je napisao/la:Je li iko od vas predavao za pripravnikla u sudu BiH? Jeste li dobili poziv za testiranje? I najvaznije, je li vec postoje price o tome kako ljudi rade, da ne idem bezveze i ne trosim?

medvjed23 je napisao/la:_amy_ je napisao/la:Je li iko od vas predavao za pripravnikla u sudu BiH? Jeste li dobili poziv za testiranje? I najvaznije, je li vec postoje price o tome kako ljudi rade, da ne idem bezveze i ne trosim?
Predao i za pripravnika i za volontera i napisao na vrhu CV-a:
PRIMITE ME!!
ne očekujem da me kontaktiraju
Ma vec su u cetvrtak poslali telefax za testiranje koje je u ponejeljak i utorak, ako se ne varam 
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.