Verocious je napisao/la:Usrani BATE![]()
Kvota 84,45, uplata 1KM...
-.-
Moderatori/ce: burek_in_space, Plavih_11
Verocious je napisao/la:Usrani BATE![]()
Kvota 84,45, uplata 1KM...

imam je napisao/la:Juventus-Chelsea...Under 5,5 žutih...1,70
U prvom susretu su bila samo 2 žuta kartona. Iako je ovo susret koji može mnogo toga odlučiti u grupi, mislim da je ipak ova granica prevelika i da neće biti 6 žutih. Sudija je C.Cakir koji zna biti monstrouzan sa kartonima, ali ovo je ipak LP, a i kad sudi velikim ekipama rijetko kad podijeli puno kartona. Juve je dobio 7, a Chelsea svega 4 žuta u 4 dosadašnje utakmice ove sezone.
Valencia-Bayern...Over 10,5 kornera...1,75
Ovo će biti veoma otvorena i zanimljiva utakmica. Na mečevima ovih ekipa uvijek bude dosta kornera a u prilog tome ide i činjenica da je u prvom meču bilo 12 kornera.
Valencia-Bayern...Under 5,5 žutih...1,75
U prvoj utakmici su bila 4 žuta kartona, svi za Valensiju a od toga je Rami uspio dobiti 2. Danas će pravdu dijeliti H.Webb, svima dobro poznati sudija, koji voli dosta razgovarati sa igračima i teško dijeli kartone. Ima situacija kad ga krene, pa se ne zaustavlja bez 7-8 žutih, ali ne vjerujem da će ovaj meč otići u tom pravcu, bez obzira na rezultat.
Benfica-Celtic...Over 10,5 kornera...1,85
Ovdje je sve jasno. Celtic će parkirati autobus, a Benfica će kružiti oko bedema. U prvoj utakmici je bilo čak 19 kornera, pa nema sumnje da će i večeras biti nešto slično. Poređenja radi, Barca je imala 15 kornera na N.Campu protiv Celtica.
Galatasaray-Man.United...Over 10,5 kornera...1,85
Turcima igra samo pobjeda u ovom meču, a uz ogroman pritisak sa tribina vjerujem da će imati dosta šansi i opasnih napada. "Rezervni tim" Uniteda bi im mogao zadavati probleme, jer je to ipak solidan sastav, barem kad se radi o napadu i sredini terena. Očekujem otvorenu tekmu, sa dosta kornera, a u Manchesteru ih je palo 14, po sedam na obje strane.
Galatasaray-Man.United...Over 3,5 žutih...1,65
Kao što napisah iznad, biće ovo luda noć u Istambulu. Sigurno će svaka sudijska diskutabilna odluka biti dočekana zvižducima i negodovanjem publike, kao i igrača na terenu i uz nervozu koja će evidentno biti prisutna čitavih 90+ minuta, očekujem da Carlos Velasco lagano prebaci ovu granicu. Znamo da su španci lagani na kartonima, a sigurno je da će imati dosta posla večeras. U prvoj utakmici su bila 4 kartona, a sudio je W.Stark.
kvota : 28,56

hrastov žižak je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
ma dosta da se iskombinira šta za večerašnje nba utakmice
večeras je Hauard više od 20 sigurica, poklon kvota 1,85. zna se da će bruk lopez biti natrpan
holidej više od 17. Kalderon najveća odbrambena rupa među plejevima.
nju jork 2
lejkersi kec
kvota 6 i kusur
I mislim odigrati i Brooka manje ako bude .. Ali online se ne moze kombinovati ovo ni sa cime.. ako igras zbroj koseva igraca mozes samo single odigrati ..imam je napisao/la:imam je napisao/la:Juventus-Chelsea...Under 5,5 žutih...1,70
U prvom susretu su bila samo 2 žuta kartona. Iako je ovo susret koji može mnogo toga odlučiti u grupi, mislim da je ipak ova granica prevelika i da neće biti 6 žutih. Sudija je C.Cakir koji zna biti monstrouzan sa kartonima, ali ovo je ipak LP, a i kad sudi velikim ekipama rijetko kad podijeli puno kartona. Juve je dobio 7, a Chelsea svega 4 žuta u 4 dosadašnje utakmice ove sezone.
Valencia-Bayern...Over 10,5 kornera...1,75
Ovo će biti veoma otvorena i zanimljiva utakmica. Na mečevima ovih ekipa uvijek bude dosta kornera a u prilog tome ide i činjenica da je u prvom meču bilo 12 kornera.
Valencia-Bayern...Under 5,5 žutih...1,75
U prvoj utakmici su bila 4 žuta kartona, svi za Valensiju a od toga je Rami uspio dobiti 2. Danas će pravdu dijeliti H.Webb, svima dobro poznati sudija, koji voli dosta razgovarati sa igračima i teško dijeli kartone. Ima situacija kad ga krene, pa se ne zaustavlja bez 7-8 žutih, ali ne vjerujem da će ovaj meč otići u tom pravcu, bez obzira na rezultat.
Benfica-Celtic...Over 10,5 kornera...1,85
Ovdje je sve jasno. Celtic će parkirati autobus, a Benfica će kružiti oko bedema. U prvoj utakmici je bilo čak 19 kornera, pa nema sumnje da će i večeras biti nešto slično. Poređenja radi, Barca je imala 15 kornera na N.Campu protiv Celtica.
Galatasaray-Man.United...Over 10,5 kornera...1,85
Turcima igra samo pobjeda u ovom meču, a uz ogroman pritisak sa tribina vjerujem da će imati dosta šansi i opasnih napada. "Rezervni tim" Uniteda bi im mogao zadavati probleme, jer je to ipak solidan sastav, barem kad se radi o napadu i sredini terena. Očekujem otvorenu tekmu, sa dosta kornera, a u Manchesteru ih je palo 14, po sedam na obje strane.
Galatasaray-Man.United...Over 3,5 žutih...1,65
Kao što napisah iznad, biće ovo luda noć u Istambulu. Sigurno će svaka sudijska diskutabilna odluka biti dočekana zvižducima i negodovanjem publike, kao i igrača na terenu i uz nervozu koja će evidentno biti prisutna čitavih 90+ minuta, očekujem da Carlos Velasco lagano prebaci ovu granicu. Znamo da su španci lagani na kartonima, a sigurno je da će imati dosta posla večeras. U prvoj utakmici su bila 4 kartona, a sudio je W.Stark.
kvota : 28,56
![]()
![]()
![]()
duminjo je napisao/la:jebemti BATE![]()
1.
lausane - martigny 1
linz - dorbrin 1
aalborg - kopenhagen 1
landshut - riessersse 1
insbrug - viena Cap. 2
2.
shaktar 2
benfika vise kornera
bencika 1
valencia - bayern 2+
juve - celzi 2+
3.
juve - celzi ZK 2
benfika - celtic ZK 2
galata - mancester ZK1 (hodza selam'alejk)![]()
![]()
![]()
kluz - braga X
4. juve - celzi 2
benfica - celtic X
kluz - braga 2/2

Gospodin_bez_kravate je napisao/la:Ovi u kladionici kao da znaju limit tacan koliko ce biti pa postave![]()
Sutra ako mognes sastavi jedan ovakav.
nasluti mi jednu života mi
)

duminjo je napisao/la:nece holiday biti over
mogo bi toronto iznenadit filu, ja cu igrat H2 5,5 (osjecaj)
@hodza, bismilu i na spavanje

i karmelo manje od 27. prepisi

kombajn je napisao/la:@imam ja od svih tvojih prepisah bas ove zute na galata-united![]()
Evo i nesto nba-a da se prati
Liga prvaka sutra 

duminjo je napisao/la:@bubalo, to je 100% juve ko i svaki talijani, mafijasi nastimace X, jos juve godinama nije bio u ovakvoj situaciji u evropi a shaktar...vidjeli smo veceras kolki su moralisti i sta im znaci fer plej za jedan gol protiv nordsjelanda, a kamol prolazak u slijedecu facu..![]()
@hodza evo lakersi daju vise od 107, nju jorg vise od 97, fila hendikep 2i karmelo manje od 27. prepisi
![]()
![]()
sanjo i ja veceras da ga BATE zabija.. jebiga
poceo si kukati i prije samih engleza, ja veceras kontam kako ce engleski mediji da bruje, ako bude remi u ukrajini, kako je pao dogovor talijanske i ukrainske mafije i slicna sranja a evo ti vec sad kukas i predvidjas nije ni citav sat od zavrsetka utakmice prosao 
duminjo je napisao/la:evo ga:
fila - toronto H2 (-5,5)
A.Bargnani (TOR) manje od 18,5
D.DeRozan (TOR) vise od 18,5
njujork vise od 97,5
karmelo manje od 26,5
lejkersi vise od 107,5
kvota 40,09
oj moj kombajn, pa mi sve kontra odigrali![]()
![]()
al fakat đečeš lejkerse manje igrat![]()
![]()
nema veze svakako cemo past obojica
Bubalo1 je napisao/la:Gdje ces Lakerse manje odigrati jebote

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.