irfan2 je napisao/la:izvinjavam se na upadici, i ne znam kakvi su programi i o cemu se ovdje radi, al mi sa vrata zasmeta ovo ..islamski programi
mislim, kakvi su to islamski programi, kakav je to epitet?
jesam li jedini kojem je ovo zasmetalo?

irfan2 je napisao/la:izvinjavam se na upadici, i ne znam kakvi su programi i o cemu se ovdje radi, al mi sa vrata zasmeta ovo ..islamski programi
dugacki je napisao/la:irfan2 je napisao/la:izvinjavam se na upadici, i ne znam kakvi su programi i o cemu se ovdje radi, al mi sa vrata zasmeta ovo ..islamski programi
To se zove halal kompjuter.

Ja_Ja je napisao/la:IslamSoft mi se svidja pravo samo dali ima nesto slicno i za druge dijelove svijeta npr. Sjevernu Ameriku? Volio bih da imam nesto slicno...

Saian je napisao/la:irfan2 je napisao/la:izvinjavam se na upadici, i ne znam kakvi su programi i o cemu se ovdje radi, al mi sa vrata zasmeta ovo ..islamski programi
Irfo tvoj je problem jako suptilan, ti previshe dopustas logici da utiche na tebe

escobar_ je napisao/la:irfan2 je napisao/la:izvinjavam se na upadici, i ne znam kakvi su programi i o cemu se ovdje radi, al mi sa vrata zasmeta ovo ..islamski programi
To se zove islamofobija. Meni ovo npr. nije zasmetalo jer sam ovo shvatio, kao i sav normalan svijet. Za razliku od tebe, i tebi slicnih kojima smeta sto se u nazivu softvera namijenjenog muslimanima nalazi ovo "islamski". Velika stvar, zaista...
Nekad' je bolje sutit', nego izvaljivat' ovakve stvari kakve ti pises. I na kraju, sta tebe uostalom briga sta je covjek napisao u nazivu topic-a? To si ti Moderator neki, ha?

escobar_ je napisao/la:Nema potrebe da se pravite pametni, svima je jasno sta je pokretac teme htio reci njenim naslovom. Samo oni koji traze dlaku u jajetu su pronasli problem, a to je taj "islamski" prefiks.
Naravno da niko nije mislio na halal code il' sta vec, nego na softver namijenjen prvenstveno muslimanima.

escobar_ je napisao/la:Nema potrebe da se pravite pametni, svima je jasno sta je pokretac teme htio reci njenim naslovom. Samo oni koji traze dlaku u jajetu su pronasli problem, a to je taj "islamski" prefiks.
Naravno da niko nije mislio na halal code il' sta vec, nego na softver namijenjen prvenstveno muslimanima.
koja je navela nauchnike da smisle ove sprave koje ce islamski, krshchanski i ini software moci tumachiti i izvrshavati 

'Na putu Gospodara svoga mudro i lijepim savjetom pozivaj i s njima na najljepsi nacin raspravljaj!

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.