Moderator/ica: delightful
TheDocToR je napisao/la:Ono sto mene interesuje najpovoljnije je na stranici https://www.zavvi.co.uk (od PC igrica, filmova, muzike, knjiga pa do garderobe) koliko sam ja primjetio...
U zadnje vrijeme sav shopping mi se bazira na e-shopping-u, jer ljudi kupujem iz Amerike neke stvari koje me jeftinije izadju sa dostavom i sa svim nego ovdje u ducanima. To je strasno, 99% radnji po gradu Sarajevu ima marzu 300%, daju popuste od 50-70% e zamislite kakva je njihova zarada kada daju tolike popuste, to je po meni strasno, konkretno govorim o garderobi, volio bi da me neko demantuje, da ne spominjem originalnost tih artikala koji se kod nas prodaju.
Uglavnom, samo e-shopping, a ovdje samo neke sitnice i eventualno probavanje obuce koji br. odgovara kako bi mogao naruciti da ne fulim velicinu![]()
Kupujem na: ebay.de, ebay.co.uk, global.ebay.com, amazon.co.uk, amazon.com

Te nove kolekcije po nasim prodavnicama.Sve patike stare po minimalno 2godine,ali vecinom po 3-4 godine.A cijene masne da ne mogu biti masnije.PAtike na netu od ove godine,kostaju kao ove u nasim prodavnicama stare 3-4 godine.

Sad odoh spavati pa cu sutra brstiti po stranici.Zaboravio sam napisati da sam pokusao na nike.com kupiti patike,ali izgleda da ne ide.Pise da podrzavaju paypal,ali kad narucis i odes na chekout,tamo nema opcije paypal...Hajde ako se sjetis jos koje stranice,slobodno pisi 

nadgledach je napisao/la:evo da i ja sta dodam
Ebay.com dok su mi dozvoljavali da kupujem sa visom electron, http://www.smokingpipes.com u vise navrata sam narucivao duhane i neke stvarcice za lule.
Pokusao sam adidas da uganjam ali ne dostavljaju ovdje, imao sam par prepiski sa njima. hajvani
Ivo Lola je napisao/la:nije tacno da amazon isporucuje samo ovo sto si ti gore napiso u bih
hsnf je napisao/la:Carina se placa na iznose vece od 100EUR, ne KM i to na vrijednost posiljke bez troskova dostave...

huxley je napisao/la:Danke, pomogao si naravno. Idealno bi bilo da postavimo direktne linkove na te shop-ove, i o kojoj vrsti robe se radi, uslovi plaćanja i sl, ali i ovo je nešto.
OK, dalje, za Sat TV fanove (nisam kupovao);
dvbshop.net - Njemački site, satelitska i srodna oprema. Za artikle od oko 2kg (receiveri?), cijena dostave je 32 Eur. Postoji više opcija, ovo je bila najjeftinija.
[b]dvbseller.com - Kineski site, čini se OK (možda da neko potvrdi), dreambox-ovi i slično - opcija izračunavanja dostave za BiH za artikal težine 2,5kg je 72 USD. Idealan za veletrgovce, imaju opcije narudžbi do 10,000 kom, ali isporučuju i jedan artikal.[/b]

opcija izračunavanja dostave za BiH za artikal težine 2,5kg je 72 USD
Trenutno korisnika/ca: hotaa i 2 gostiju.