Moderatori/ce: burek_in_space, Plavih_11
led
...kasnije ide k'o u Hamide , sto bi mi rekli u mom sokaku.shake69 je napisao/la:Bojim se da bi u Atini mogao biti jedan od slabijih odziva nasih navijaca zbog:radnog dana, udaljenosti, iskljucivo avio prevoza a i cinjenice da prakticno nema low cost avio kompanija koje voze u grcku prijestolnicu! Je li ono Hrvata prosle godine nije bilo vise od 500, tako nekako?

ak81 je napisao/la:Nesto kontam danas, ako bi Grke i Slovacku pobjedili u Zenici a da ne marimo kakav je nas rezultat kod njih pa makar izgubili kod njih mi sto posto idemo kao prvi u grupi na SP, naravno da pobjedimo svaku tekmu protiv ovih ostalih.

shake69 je napisao/la:Bojim se da bi u Atini mogao biti jedan od slabijih odziva nasih navijaca zbog:radnog dana, udaljenosti, iskljucivo avio prevoza a i cinjenice da prakticno nema low cost avio kompanija koje voze u grcku prijestolnicu! Je li ono Hrvata prosle godine nije bilo vise od 500, tako nekako?
, i zaboravili smo kako gostovanje izgleda od 500-1000 ljudi sto je opet za svaki respekt, mislim koju to jos reprezentaciju prate osim mozda engleza i hrvata, eto hrvata je u belgiji bilo 1300, a nas 15 000 kolko vec, dakle jedno gostovanje od 500-1000 ljudi je sasvim dovoljno, a bice nas pun qrc opet svakako 

Tkd je napisao/la::lol:![]()
![]()
Jašta u vhs-u. Upravo je čovjek. I ne znam kako se usude tražiti da im neko plati taksu za tv. Baš su jučer dolazili, no nisu dobili pare
), stoga placanje pretplate nije preduvjet da ti ponude besplatno da gledas utakmice. Evo recimo Sky je preuzeo i Formulu 1, BBC (za koji se placa pretplata) a prenosi svaku drugu utrku.

Edin H. je napisao/la:Tkd je napisao/la::lol:![]()
![]()
Jašta u vhs-u. Upravo je čovjek. I ne znam kako se usude tražiti da im neko plati taksu za tv. Baš su jučer dolazili, no nisu dobili pare
Tendencija u svijetu je da moras platiti da gledas nacionalni tim (zivio sky), stoga placanje pretplate nije preduvjet da ti ponude besplatno da gledas utakmice. Evo recimo Sky je preuzeo i Formulu 1, BBC (za koji se placa pretplata) a prenosi svaku drugu utrku.

Tkd je napisao/la:Edin H. je napisao/la:Tkd je napisao/la::lol:![]()
![]()
Tendencija u svijetu je da moras platiti da gledas nacionalni tim (zivio sky), stoga placanje pretplate nije preduvjet da ti ponude besplatno da gledas utakmice. Evo recimo Sky je preuzeo i Formulu 1, BBC (za koji se placa pretplata) a prenosi svaku drugu utrku.
Drug, briga mene boli za to. Ne treba mi uopće taj kanal , a ni ftv. Zaboli me briga za to. Recimo što ne odu tražiti tu taksu na drugom djelu Mostara gdje je većina bosanskih Hrvata ? Neka ne kake, neka serviraju drugima reprizu repriza. Godinama je bila plaćena, no od jučer su dobili veliko NE. Neka se žale kome hoće

vozač je napisao/la:ak81 je napisao/la:Nesto kontam danas, ako bi Grke i Slovacku pobjedili u Zenici a da ne marimo kakav je nas rezultat kod njih pa makar izgubili kod njih mi sto posto idemo kao prvi u grupi na SP, naravno da pobjedimo svaku tekmu protiv ovih ostalih.
ćirina politika, dobij sve kući, levate na strani i eto te barem u baražu, ali to je i realnost, sa 24 boda nema sile da ne budemo najmanje drugi, još ako grci i slovaci međusobno 2 puta remiziraju, mi prvi, ko što nam se potrefilo za razigravanje sa dancima na koševu, ma sve je moguće

Trenutno korisnika/ca: ljevoruki, salle_eh1986 i 4 gostiju.