Moderator/ica: Bobi
, ali moras dobro da pazis kod koga ides i u kakvim uslovima taj neko radi.Bond_JaneBond je napisao/la:Odustala sam od mijenjanja boje-razlog i nije toliko ruzna a i hocu da ustedim.
@Lud i ponosan, zato sam i otvorila temu na forumu jer pojma nemam, nadam se da ste dobronamjerni i da cete me posavjetovati kao sto bi svoju sestru ili mamu savjetovali.
Radi se o Fordu Ka.
Iduce sedmice cu se sastati sa jednim iskusnim majstorom koji dobro radi a Boga mi i dobro naplati..SAmo ti majstori imaju veliku manu ako imaju puno posla "slava" im udari u glavu pa pocnu fusherati, naplacivati bezobrazno puno itd..
Zato bih voljela da mi kazete sta ste farbali, koliko platili i kod koga..
Al' evo svi nesto sute (osim slavkoimamodilera-slavkoimamodilera -hvala do neba) k'o da nikad nisu farbali auto.
Bond_JaneBond je napisao/la:Nema nigdje truncice korozije..Auto je u garazi ako se ne vozi, a vozi se svaki dan..
'99. je godiste i hocu da ga dotjeram i prodam.
@Lud i ponosan, hvala.

prijateljski savjet - odustani od toga 
Bond_JaneBond je napisao/la:Odustala sam od mijenjanja boje-razlog i nije toliko ruzna a i hocu da ustedim.
@Lud i ponosan, zato sam i otvorila temu na forumu jer pojma nemam, nadam se da ste dobronamjerni i da cete me posavjetovati kao sto bi svoju sestru ili mamu savjetovali.
Radi se o Fordu Ka.
Iduce sedmice cu se sastati sa jednim iskusnim majstorom koji dobro radi a Boga mi i dobro naplati..SAmo ti majstori imaju veliku manu ako imaju puno posla "slava" im udari u glavu pa pocnu fusherati, naplacivati bezobrazno puno itd..
Zato bih voljela da mi kazete sta ste farbali, koliko platili i kod koga..
Al' evo svi nesto sute (osim slavkoimamodilera-slavkoimamodilera -hvala do neba) k'o da nikad nisu farbali auto.

shadow je napisao/la:Farbati auto bez valjanijeg razloga (to sto ti se ne svidja boja nije dovoljno dobar razlog, pogotovo ne pred prodaju-ti ga vise neces gledati) ce samo navuci sumnje da je bio udaran i to ce ti samo otjerati potencijalne musterije.
Rekla si da nema korozije, jel mozda izgreban i iskuckan? Ako jeste onda je to drugi par rukava.

Edin H. je napisao/la:shadow je napisao/la:Farbati auto bez valjanijeg razloga (to sto ti se ne svidja boja nije dovoljno dobar razlog, pogotovo ne pred prodaju-ti ga vise neces gledati) ce samo navuci sumnje da je bio udaran i to ce ti samo otjerati potencijalne musterije.
Rekla si da nema korozije, jel mozda izgreban i iskuckan? Ako jeste onda je to drugi par rukava.
Upratio si je

Trenutno korisnika/ca: lavic i 6 gostiju.