Moderatori/ce: burek_in_space, Plavih_11
luckylaka je napisao/la:MasaCHusaC je napisao/la:ima li neko link za prenos
http://www.youtube.com/watch?v=Ccq6soOWI2w

luckylaka je napisao/la:MasaCHusaC je napisao/la:ima li neko link za prenos
http://www.youtube.com/watch?v=Ccq6soOWI2w

DoradO je napisao/la:zna li se u koliko sati je utakmica
Grci neka vam je Bog na pomoći 
Pismonosa je napisao/la:Bit će tu podvaljivanja lopti u naš šesnaesterac i grčkih proboja po krilima. Ne zavaravajte se da Grci ne znaju igrati fudbal. Zukanović je previše spor, Lulić često ispadne u defanzivi, Zahirović isto tako često zbunjen, Spaha ne može sve sam jebiga. Tješi jedino to što ipak imamo jednog vrhunskog golmana u ekipi, pa se vjerovatno poneka sitna greška u odbrani i može tolerisati. Ali zato gore u napaduGrci neka vam je Bog na pomoći
Pismonosa je napisao/la:Bit će tu podvaljivanja lopti u naš šesnaesterac i grčkih proboja po krilima. Ne zavaravajte se da Grci ne znaju igrati fudbal. Zukanović je previše spor, Lulić često ispadne u defanzivi, Zahirović isto tako često zbunjen, Spaha ne može sve sam jebiga. Tješi jedino to što ipak imamo jednog vrhunskog golmana u ekipi, pa se vjerovatno poneka sitna greška u odbrani i može tolerisati. Ali zato gore u napaduGrci neka vam je Bog na pomoći

Infaze Studio je napisao/la:Poduplati bokove, jer kroz sredinu nemaju ideje, a za svaki slucaj sa 2 dm.
Begovic
Mujdza Vranjes Spaha Zukan
Zahir/Medo Salih
Stevan Pjana Lulic
Dzeko
![]()
![]()
Na klupi uvijek imamo impact igrace u Misketu i Vedi.
MAlo sam promjenio misljenje o njima nakon odgledane utakmice sa Svicarskom. Nije to bila ta ekipa, ali princip je isti.
Partijaner je napisao/la:Kad se karte pocinju prodavat, zna li neko ?
iamia je napisao/la:grci ce igrati onako kako su igrali u slovackoj.
a mi bi trebali igrati onako kako su nijemci igrali sa njima na evropskom.
samo_ti je napisao/la:Partijaner je napisao/la:Kad se karte pocinju prodavat, zna li neko ?
04.03.

Sarajevo1946 je napisao/la:Ja očekujem utakmicu nalik na utakmicu s Rumunijom u Zenici. Samo neka extended verzija Rumunije, kompaktnija, bolja.
Ne vjerujem da će trka biti u tolikoj mjeri presudna, Grci neće srljati naprijed. I ne znam koji bi pristup bio najbolji, znam samo da mi se ne sviđa što pojedinci pozivaju da igramo kao Grci. Sva naša snaga leži u ofanzivnom dijelu ekipe, defanzivno smo tanki i ne znam kako to možemo odigrati kao Grci, a da nam se ne obije o glavu.
Sarajevo1946 je napisao/la:Ja očekujem utakmicu nalik na utakmicu s Rumunijom u Zenici. Samo neka extended verzija Rumunije, kompaktnija, bolja.
Ne vjerujem da će trka biti u tolikoj mjeri presudna, Grci neće srljati naprijed. I ne znam koji bi pristup bio najbolji, znam samo da mi se ne sviđa što pojedinci pozivaju da igramo kao Grci. Sva naša snaga leži u ofanzivnom dijelu ekipe, defanzivno smo tanki i ne znam kako to možemo odigrati kao Grci, a da nam se ne obije o glavu.
Trenutno korisnika/ca: EUROBIH, ultima_palabra, Warashii i 2 gostiju.