Ako neka ekipa pobijedi vjerovatno ide u Brazil direktno , ko izgubi igra sa Portugalom
Moderatori/ce: burek_in_space, Plavih_11

dinty2 je napisao/la:ovo je gutava situacija u p.m.
mislim da ce se grci bolje snaći u ovome
teško da možemo i mi dobiti slovake tamo i tesko da mozemo dobiti grke ovdje..mislim da ce biti nerijeseno u obe tekme
nas može spasiti samo neki veliki kiks grka..da im slovaci mozda uzmu bod u grckoj i da kiksaju negdje sa eLovima sto je skoro pa nemoguce

palermo je napisao/la:dinty2 je napisao/la:ovo je gutava situacija u p.m.
mislim da ce se grci bolje snaći u ovome
teško da možemo i mi dobiti slovake tamo i tesko da mozemo dobiti grke ovdje..mislim da ce biti nerijeseno u obe tekme
nas može spasiti samo neki veliki kiks grka..da im slovaci mozda uzmu bod u grckoj i da kiksaju negdje sa eLovima sto je skoro pa nemoguce
najbolje da ne igramo nikako
Ali nisam siguran nek me neko ispravi 
dinty2 je napisao/la:ma igraćemo mi za baraž..a tamo nas čeka portugal ili francuska

Bubalo1 je napisao/la:Mislim da nema od ovih kvalifikacija .. Da najgori drugi ispadaAli nisam siguran nek me neko ispravi

palermo je napisao/la:dinty2 je napisao/la:ma igraćemo mi za baraž..a tamo nas čeka portugal ili francuska
Taman da se francuzima revanširamo......![]()
kakvi ste vi ljudi..
hypko_nurko je napisao/la:Bubalo1 je napisao/la:Mislim da nema od ovih kvalifikacija .. Da najgori drugi ispadaAli nisam siguran nek me neko ispravi
stojan vranjes ispada
Ne moras imenovati .. Mozes samo prezimenovati .. Koji god Vranjes

Frankyee je napisao/la:Ovo je odlucujuca utakmica - necu da kazem istorijska![]()
![]()
![]()
![]()
Ako neka ekipa pobijedi vjerovatno ide u Brazil direktno , ko izgubi igra sa Portugalom
gidora je napisao/la:Frankyee je napisao/la:Ovo je odlucujuca utakmica - necu da kazem istorijska![]()
![]()
![]()
![]()
Nije,odlučujuće su sa Slovačkom
Frankyee je napisao/la:gidora je napisao/la:Frankyee je napisao/la:Ovo je odlucujuca utakmica - necu da kazem istorijska![]()
![]()
![]()
![]()
Nije,odlučujuće su sa Slovačkom
Ako izgubimo od Grcke , onda nema sanse da ih stignemo, oni ce vjerovatno biti prvi a mi samo u slucaju da pobijedimo slovake idemo u baraz,.... a to nije neki veliki dozivljaj.
p206 je napisao/la:nama odgovara i 0-0, uz isti broj bodova što je vrlo moguće, imali bi bolju gol razliku
Grcima neće biti lahko u Atini sa Slovacima
Trenutno korisnika/ca: antifascism, Jack Be Nimble i 3 gostiju.