Moderator/ica: ladyblue18

.... i sad uinat, nidje zive bube u stanu da nahranim cvjeckicu
))winnie je napisao/la:kupio u OBIju... vidjecemo kako ce se ponasat
i jos uzeo malu cvjecku mesozderku.... i sad uinat, nidje zive bube u stanu da nahranim cvjeckicu
))
winnie je napisao/la:kupio u OBIju... vidjecemo kako ce se ponasat
i jos uzeo malu cvjecku mesozderku.... i sad uinat, nidje zive bube u stanu da nahranim cvjeckicu
))

bonsai je bio 18.50KM, a ova mesozderka cini mi se 6.50KM.... i dalje gladujeLud i ponosan je napisao/la:winnie je napisao/la:kupio u OBIju... vidjecemo kako ce se ponasat
))
Koliko para, vidis to bi bio idealan poklon djevojci za novu godinu?!
Daj ba vise informacija, ime i prezime biljke, cijena, da znam sta da trazim ??

winnie je napisao/la:bonsai je bio 18.50KM, a ova mesozderka cini mi se 6.50KM.... i dalje gladujeLud i ponosan je napisao/la:winnie je napisao/la:kupio u OBIju... vidjecemo kako ce se ponasat
))
Lud i ponosan je napisao/la:
semmy je napisao/la:Lud i ponosan je napisao/la:
ako volis svoju djevojku neces joj pokloniti bonsai...jako tesko ga odzavati u zivotu u nasim uslovima i s nasom klimom

. Interesantna je i tzv. mini-bonsai tehnika.minjonja je napisao/la:imala sam tri bonsaija i sva tri se osusila. kod mene nijedna biljka ne moze dugo zivjeti. cak mi i kaktus presusiojednostavno ne znam sa biljkama,a voljela bih. x puta pokusala, x puta propao pokusaj...

chengaba je napisao/la:minjonja je napisao/la:imala sam tri bonsaija i sva tri se osusila. kod mene nijedna biljka ne moze dugo zivjeti. cak mi i kaktus presusiojednostavno ne znam sa biljkama,a voljela bih. x puta pokusala, x puta propao pokusaj...
Bravo!!!![]()
![]()
![]()
Pravilan odabir vokacije![]()
![]()
![]()
![]()
jedva cekam 
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.