A od ovih iznad gledala sam samo Vatra film.I ponedeljkom je pocelo na Pinku u 20:00 da se prikazuju Indiski filmovi,pa ako ste voljni ponedeljkom ostanite u kuci i gledajte

Moderator/ica: Chmoljo

Šeherzada je napisao/la:Muz Indijke imas li jos neki film koji ima nas prevod ?
A od ovih iznad gledala sam samo Vatra film.I ponedeljkom je pocelo na Pinku u 20:00 da se prikazuju Indiski filmovi,pa ako ste voljni ponedeljkom ostanite u kuci i gledajte
haan meine bhi pyar kiya hai
prevod sam nasao samo rumunski a to nam netreba... jbg moram naci jos sajtova koji sadrze indijske prevode. Recimo za film Kuch Kuch Hota Hai (1998)
imam srpski prevod
izvoli : http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/sea ... sY=&sAKA=1 tu su ti svi moguci za taj film, kazu da im je taj film legendaran
Zatim film Om Shanti Om
evo i prevod hrvatski je za film je ekstra sve kako treba : http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/sea ... sY=&sAKA=1 bice jos filmova ako vam treba samo mi dajte vremena da ja potrazim sa prevodima ono sto ne mogu da nadjem jbg. Uzivaj Seherzada ako jos nesto treba reci
[color=#0000FF]robijash je napisao/la:Pozz ljudi
Neku noc sam gledao na tv-u film "U, Me, Aur Hum" - Ajay i Kajol
Svidio mi se pravo, skinuo sam ga sa neta, ali ne mogu nidje pronaci titlove za nas jezik.
Sve sam zivo i nezivo pretrazio. Cak sam poceo da prevodim sa engleskog u jednom programu za doradu titlovu,
ali ce dugo potrajat. Ako neko ima titlove za ovaj film da mi posalje... ako ne nastavicu da prevodim.. slomih se..
sandra01 je napisao/la:Pa djeco draga ,citam vas i ne mogu da vjerujem da niko ali bas niko ovde ne spminje "mamu" indijskog filma Deepa Mehtu![]()
Je li moguce da niko od pristunih ovde nije gledao nek njen film.
Za sve one koji vole indijsku muziku,prirodu ,boje i to jos stavljene u fenomenalnu cjelinu obavezno pogledati njenu trilogiju i to ovim redom
1.Vatra
2.Zemlja
3. Voda
ena123 je napisao/la:sandra01 je napisao/la:Pa djeco draga ,citam vas i ne mogu da vjerujem da niko ali bas niko ovde ne spminje "mamu" indijskog filma Deepa Mehtu![]()
Je li moguce da niko od pristunih ovde nije gledao nek njen film.
Za sve one koji vole indijsku muziku,prirodu ,boje i to jos stavljene u fenomenalnu cjelinu obavezno pogledati njenu trilogiju i to ovim redom
1.Vatra
2.Zemlja
3. Voda
Evo ja cu komentirati, ja sam gledala Voda od nje i ok je film, to o onim udovicama, al nekak mi pretuzan u depresivan, a to i nije Bollywoodski nego Kanadski film ak se ne varam. Drazi su mi ovi Bollywoodski sa plesom, pjesmama i sa happy endomA kakvi su Vatra i Zemlja, jel i to Kanadska ili Indijska produkcija, jel tamo ima pjesme i plesa, jesu i oni tuzni i depresivni (onak u globalu, nemoj mi otkriti kraj)?

mogla bi ih gledati svaki dan,odusevljena sam sharuk khanom 

buksna je napisao/la:welcome
moram pratit ovu temu, pošto sam i sam veliki fan... pogledo sam nažalost samo ono za šta sam uspio nać domaće titlove, nekih 30ak filmova max.

buksna je napisao/la:njemački ne razumijem, mada znam da to nijemci na RTL-u dosta furaju, te sinhronizacije... al jbgengleski onako dovoljno da skontam sve što je bitno u filmu, al nije to to opet
ne treba youtube, imaju torrenti svi se mogu nać...
ima doduše nekoliko i sa prevodima koje nisam pogledo, a imo bi želju, ono nije usklađen prevod, i probo nekoliko puta to sredit, al bezuspješno i odustanem (recimo Mohabbatein)... takođe film "Black" mislim da bi mi se svidio skroz, al nema prevoda... jbg, valjda bude nekad

Trenutno korisnika/ca: guber90 i 2 gostiju.