Moderator/ica: ladyblue18
Karen je napisao/la:Kakva su vaša iskustva sa apotekama i apotekarkama?
Da počnem od sebe, pokušavam danima naći Noviderm sindet, 90%ih nikad nije čulo za to, a ovih 10% jedna imala samo jednu bočicu kojoj je skoro istekao rok, drugoj dobavljač više ne uvozi.
Šta inače kupujete u apotekama (osim lijekova)?
Kakva su iskustva sa Vichy, Avene, Uriage... kozmetikom za nas osjetljive kože?
u pitanju je forma sapuna sa dodatkom cold kreme.

Aylana je napisao/la:Niko ti ne odgovori a i mene interesuje gdje se u Sarajevu moze naci kosmetika Nuxe.
Karen je napisao/la:Kakva su vaša iskustva sa apotekama i apotekarkama?
Da počnem od sebe, pokušavam danima naći Noviderm sindet, 90%ih nikad nije čulo za to, a ovih 10% jedna imala samo jednu bočicu kojoj je skoro istekao rok, drugoj dobavljač više ne uvozi.
Šta inače kupujete u apotekama (osim lijekova)?
Kakva su iskustva sa Vichy, Avene, Uriage... kozmetikom za nas osjetljive kože?
vitamini je napisao/la:Apoteka u Merkatoru na Socijalnom je jako dobro opremljena. Imaju i Uriage sindent sa cinkom i bakrom koji košta oko 20 KM (dobro isušuje bubuljice). Imaju komplet Uriage , Avene i Vichy kozmetiku. Ima i još nekih prirodnih i biljnih linija, ali nisam zapamtila ime... Oni su ja mislim najopremljeniji. Dobra je i apoteka kod Katedrale.
Obratite pažnju, hvaljeni Vichy koji se kod nas uvozi, zapravo se pravi u Poljskoj po licenci, mislim da kod nas ne uvoze originalni francuski. Zato dosta naše raje nije zadovoljno njihovim puderima. Avene je bolje kvalitete, mada nisam probala sve proizvode, ali termalna voda u spreju mi je neizostavna...
rozzza je napisao/la:mene zanima imaju li obicne ili bio apoteke u gradu kokosovo ulje?
ako je neko kupovao, pa mozda zna...
kupujem ja stalno.Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.