biznis
0

Zlatna Petrol kartica vraća novac

Od 05.10.2016.godine, na svim benzinskim stanicama kompanije Petrol BH Oil Company u BiH, možete postati vlasnik Zlatne Petrol kartice. Zlatna Petrol kartica je jedina kartica koja vam vraća novac.

Osluškujući želje i potrebe svojih kupaca, kompanija Petrol BH Oil Company je odlučila da svoje kupce obraduje sa karticom lojalnosti-Zlatnom Petrol karticom. Zlatna Petrol Kartica je kartica koja vam vraća novac i vrijedi samo za fizička lica.

"Ovo je veliki projekat za kompaniju Petrol, svi koji budu imali i koristili svoju Zlatnu Petrol karticu, mogu očekivati brojna iznenađenja u budućnosti." – rekao je direktor kompanije gosp.Uroš Bider.

Svi koji se priključe klubu lojalnosti, ostvaruju uštede na odobrane artikle, na svim benzinskim stanicama Petrol-a u BiH. Kupovinom označenih artikala, ostvaruje se povrat novca na vašu Zlatnu Petrol karticu. Ostvarenu uštedu možete utrošiti na sve artikle u Petrol HipsHop prodavnicama ili natočiti vrhunsko Q Max gorivo.

Kompanija Petrol BH Oil Company ima 36 benzinskih stanica u BiH na kojima možete kupiti Zlatnu karticu i koristiti zlatne pogodnosti koje kartica pruža. Više informacija na www.petrol.ba, oficijelnoj facebook stranici ili na najbližoj Petrol benzinskoj stanici.