biznis
0

Želite ured u BBI Centru? Javite se!

BBI Centar, shopping galerija u centru Sarajeva, osim ugođaja za kupovinu renomiranih modnih brandova, raspolaže i modernim i sofisticiranim uredskim prostorijama koje se protežu do 10. sprata.

Uredi BBI Centra svojim konceptom i kvalitetom pružaju jedinstvenu radnu atmosferu najviših standarda. Trenutno su na raspolaganju uredski prostori na prvom i četvrtom spratu koji se mogu unajmiti po cijeni od 16 eura/m2. Radi se o uredima od 180 m2 na prvom spratu te 234 m2, odnosno 227 m2 na četvrtom spratu. Uredske prostorije na prvom spratu dostupne su odmah i moguće ih je unajmiti u manjim površinskim jedinicama s tim da je u tom slučaju cijena najma 20 eura po m2. Prostori na četvrtom spratu bit će dostupni za najam do kraja godine.

Uz osnovnu cijenu, plaćaju se I troškovi upravljanja u iznosu od 5,5 eura/m2. Ovi troškovi podrazumijevaju isporuku tople i hladne vode, grijanje, hlađenje, nadzor te održavanje zajedničkih dijelova, parkinga kao i samog estetskog izgleda neposredne okoline BBI Centra. Osim navedenog, u troškove upravljanja spada i održavanje svih sistema u zajedničkim dijelovima BBI Centra kao i čišćenje zajedničkih dijelova BBI Centra. U navedene troškove uključen je i rad recepcije BBI Centra.

Svi zainteresirani za najam uredskih prostora u BBI Centru, svoju aplikaciju i pismo namjere mogu dostaviti putem maila na [email protected] ili kontaktirati direktno marketing odjel putem telefona 033 560 518. Online formular za apliciranje za najam uredskog prostora može se pronaći ovdje.

BBI