Komentari (328)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buducnost je u 'narodnim kuhinjama'!Novo vrijeme,novi trendovi.
jos kad si sa svojom rajom..neprocjenjivo
jos luk u njemu + sto te pola dana drzi ne moras nista jest
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vecina u RSu nema para da jede po carsiji.Svejedno hamburger ili cevap,tamo vlada opsta bijeda.Vidio vlastitim ocima.Narod jede kod kuce ono sto ima.
McDonnald's od prije poznat policiji
Ima na Marindvoru frajer otvorio prodavnicu sa organskim iliti bio-namirnicama a ima i dnevni rucak. Najedes se zdravo sa kasikom za 5KM. To je buducnost a ne ovo trovanje naroda.
Sta primitivci znaju sta je hamburger daj im krmetine i rakije svakako imaju nacin razmisljanja kao u 17 stoljecu ...
jadan ti kad je tebi hamburger bolji od krmetine ili janjetine...i rakije....samo budala moze vise voliti colu i hamburger, gdje meso napravi od soje i slicno..
Sve je bolje od krmetine i rakije samo si ti glup da to vidis ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
McDonalds jeste smece, ali ne mozes cijeli zivot ni cevape samo jesti. Okrenite se malo oko sebe. 50 godina ista gastro ponuda, jer zatucani narod samo u cevape vjeruje. Zalosno.
A to se hamburger mijenjao?
Ne prodaju oni samo hamburgere. Salate, kafa i sladoled su im puno bolji. O Milkshake da ne pricamo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nista pozitivnije zadugo nisam cuo pa ljudi ovo je bila cista pljacka, ja za 15KM nisam mogao jest kako treba, a vidi cevapa ;)))))
McDodick otvara?
Platiš hamburger 3 KM, jedva 2 zalogaja kako treba. Ostaneš gladan. Za te iste 3 KM spucaš malu porciju ćevapa, legneš i zaspiš ko beba. Da je ukusno, stvarno jeste, ali one porcije su dječije. Niko normalan ne može ondje jesti normalnu porciju i najesti se. Moj momak odmah uzme 4 hamburgera, da popodi..
Mogu misliti da je tvoj momak debeo, 4 hamburgera? Ja se najedem od jednog pomfrija i ne smatram da nisam normalna!
Doslo drustvo,kupe jedne fries(pomfrit) to biscu i grickaju jedno 3 sahata..i ko ne bi propo pored takih bogatuna? Dodikyang Un leti okolo ,narod mu nema ni za kifle
U McDonald'su za 5-6 KM ne možeš se pošteno najesti.A za te pare ja kod Mujanica spucam pljesku precnik joj ko radkapa na mojoj Fabiji.
ufff, jos se i Fabija ima :P
Bila prejaka kupovna moc i sad moraju naci veci lokal!hahahah
Gužva
J E B E S McDonald's, kako dos'o tako otis'o...
McDodik with cheese... no pickles
sve ih pozatvarati i nove ne otvarati, ova vrsta hrane nije zdrava i sva bolest, bijeda, jad, sve što nije dobro čak do droge dođe nam sa zapada.
Ako se zatvori u Sarajevu raniću se -.-
Samo ime-nick #debilana ili ti ga od milja "Debilna debela Ana", ipak ti je bolje da se ubijes.
tipične bošnje... daj im ćevapa i bureka -.-
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa - pa jedan po jedan, McDonald's iz BiH.