biznis
0

Volksbank BH: Specijalna sajamska akcija

FENA
Na jubilarnom 10. međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2007., u sklopu zajedničkog štanda austrijskih tvrtki, predstavit će se i Volksbank BH d.d. Ovom prilikom, pored već poznatih financijskih usluga, posjetiocima Sajma i klijentima Banke, bit će ponuđena specijalna sajamska akcija "Investicioni krediti" za pravna lica.

Putem ovih kredita moguće je financirati kupovinu vozila i opreme na period do 10 godina i sa grace periodom od 6 mjeseci. Minimalni je iznos financiranja 10 000 maraka, a akcija se organizira u periodu od 14. marta do 1. juna ove godine.

Na Gospodarskom sajmu Mostar 2007. koji se na prostoru Slobodne zone Hercegovina, održava u periodu od 27. do 31. marta, kao zemlja partner, predstavit će se Austrija. Austrijske firme će izložiti svoje proizvode i usluge na zajedničkom štandu veličine oko 200 m2, na centralnom mjestu u Hali 1. U okviru ovog paviljona nalazi se i štand Privredne komore Austrije kao i "Bečka kafana".

Ceremonija otvaranja Sajma bit će upriličena u utorak, 27. marta, u 11 sati u paviljonu 1., a predviđeno je da se prisutnim izlagačima, privrednicima i gostima, između ostalih obrati i ambasador Austrije u BiH, Werner Almhofer, stoji u priopćenju iz Volksbanka BH. d.d. Sarajevo.