"Tiru - Liru"
0

Vispak uspješno plasirao na tržište novu čokoladu

Klix.ba
Prehrambena industrija Vispak proširila je svoj proizvodni asortiman novom čokoladom zanimljivog naziva "Tiru - Liru". To je nova čokolada koja zadovoljava kriterije kakve imaju vrhunski svjetski proizvođači, a proizvedena je u tri okusa: kao mliječna, voćna i s okusom keksa i banane.

Novi proizvod u cjelosti je nastao kao rezultat vlastitih snaga i kreiran je na način da se u svakom pogledu može nositi sa konkurencijom.

Plan sa "Tiru - Liru" čokoladom, kao i sa cijelim čokoladnim programom je pozicionirati se na bh. tržištu kao vodeći domaći brend u tom segmentu. Ispunjenje ovog plana samo je jedan od koraka u nizu u smislu dostizanja cilja cijele AS Group, čiji je Vispak sastavni dio, da u konditorskom dijelu programa u dogledno vrijeme postane jedna od pet najvećih konditorskih industrija u Jugoistočnoj Evropi.

Kompanija Vispak obavještava javnost da su svi procesi lansiranja novog branda "Tiru - Liru", kao što su razvoj proizvoda, proces istraživanja, provjera kvaliteta, dizajn, strateško komuniciranje, distribucija i pozicioniranje na tržištu, uspješno završeni.