biznis
0

U Modriči otvorena filijala Sberbanke

SRNA
U Modriči je danas otvorena filijala Sberbanke a.d. Banja Luka.

Svečanom otvaranju filijale prve ruske banke na ovim prostorima prisustvovali su predstavnici lokalne vlasti, privrednici i gosti iz Vukosavlja, kao i proslavljeni odbojkaški reprezentativac Srbije Vanja Grbić i nekadašnji selektor Zoran Gajić.

Direktor sektora prodaje i poslovne mreže Sberbanke Sando Mihajlović rekao je da je cilj ove banke da postane vodeća na ovim prostorima.

On je istakao da je otvaranje novih filijala dio ambicioznih planova Sberbanke da širenjem mreže i unapređenjem ponude svojih proizvoda i usluga postane partner što većem broju fizičkih i pravnih lica.

U filijali Sberbanke u Modriči, koja se prostire na 250 metara kvadratnih, zaposleno je pet službenika.

Svečanom otvaranju filijale prethodila je revijalna odbojkaška utakmica ekipa osnovnih škola Sveti Sava i Sutjeska, kojima je Sberbanka dodijelila novčana sredstva.

Poklon su učenicima uručili Gajić i Grbić, koji su promoteri Sberbanke. Sberbanka a.d. Banja Luka članica je Sberbank Evropa AG grupe koja upravlja mrežom od devet banaka u Ukrajini, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i BiH.

Sberbank Evropa AG grupa ima 300 filijala i zapošljava više od 4.000 radnika, dok ova banka širom svijeta ima više od 100 miliona klijenata.