Otvaranje 13. aprila
0

U centru Mepas poznati brendovi i vrhunski restorani

Sponzorirani članak
Foto: Bljesak.info
Foto: Bljesak.info
Mepas, najveći shopping centar u BiH, bit će otvoren 13. aprila u Mostaru. Radovi u centru su privedeni kraju, ulice oko centra su dobile novo ruho, a prolaznici na staklenoj fasadi svaki dan mogu vidjeti neku novu reklamu, sve ukazuje na to da je veliko otvaranje veoma blizu.

U Mepasu će biti smještene brojne trgovine poznatih brendova, među kojima su Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Sportina Group također dovodi svjetski poznate brendove, a u shopping centru će biti i trgovine New Yorker, S'Oliver, Terranova, Piazza Italia.

Ljubitelje brze hrane sigurno će najviše obradovati vijest da, nakon Sarajeva, najpoznatiji svjetski lanac brze hrane McDonald's stiže u Mostar.

Za ljubitelje zahtjevnijih gastronomskih formi tu je Prestige, vrhunski restoran koji će biti smješten na četvrtom spratu Mepasa.

Prestige je mjesto gdje se ujedinjuju tradicija i kvaliteta, gdje se otvara novo poglavlje omogućujući gostima vrhunsku uslugu, kreativnu kuhinju, impresivnu vinsku kartu i ugodnu atmosferu. Sa Prestigeom Mepas postaje atraktivna gastro destinacija.

Podsjetimo, osim brojnih poznatih svjetskih brendova u Mepasu će biti smješten i Cinestar, kino s pet zvjezdica, s pet dvorana, ukupnog kapaciteta oko 700 mjesta, a u centru je i kuglana sa osam staza.

U Mepasu će biti smješten i najmoderniji hypermarket Konzum na preko 3000 metara kvadratnih prostora na -1 etaži centra, kao i poslovnicu i uredske prostore Unicredit banke i HT Eroneta.