biznis
0

TV Bingo nova nagrada: Garantovana mjesečna isplata 1.000 KM

Ovog petka, 26.7.2013. godine, Lutrija BiH plasirat će novu vrijednu nagradu u igri na sreću TV Bingo.

TV Bingo garantuje novčane dobitke u svojim redovnim kolima, ali ovo zadnje kolo u mjesecu će biti drugačije po dodatnim novčanim dobicima, kao i po većoj vrijednosti deseteraca i peteraca, ukoliko glavni dobitak Jackpot ne bude ostvaren.

Lutrija BiH će sretnog igrača obradovati garantovanom mjesečnom isplatom od 1.000 KM na njegov račun, a nagrada će biti isplaćena u trajanju od godinu dana.

Glasnogovornica Lutrije BiH Melisa Durak-Buljubašić je objasnila: "Ovo je dobra prilika za igrače da svoj bankovni račun povećaju svaki mjesec u narednih godinu dana. Kako bi imali šanse da osvojite ovu vrijednu nagradu, igrači moraju učestvovati u zadnjem kolu redovnog TV Binga u mjesecu julu. Izvlačenje specijalnog zadnjeg kola u mjesecu počinje 26. jula tekuće godine i nastavit će se svakog zadnjeg petka u mjesecu".

Pored ovih dobitaka zadnje kolo u mjesecu donosi i dodatne novčane dobitke od 5 dobitaka po 1.000 KM i 10 dobitaka po 500 KM.

Jackpot u igri TV Bingo ostvaren je do sada devet puta, a kao i učešćem u svim igrama na sreću Lutrije BiH igrači na direktan način pomažu ugrožene kategorije i društveno korisne aktivnosti.

Igrači mogu provjeriti da li su osvojili ovu vrijednu nagradu provjerom dobitaka na internet stranici www.lutrijabih.ba ili posjetom bilo kojem uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH širom Federacije BiH.