Jučer u Ugljeviku
0

Tuš Holding otvorio 32 nova radna mjesta

Sarajevo-x.com
Tuševim supermarketima u Bihaću, Bijeljini, Cazinu, Tuzli, Brčkom, Mostaru, Sarajevu i Prnjavoru, jučer se pridružio i supermarket u Ugljeviku, deveti u našoj zemlji.

U izgradnju objekta, u kojem se, pored Tuševog supermarketa, nalazi i ugostiteljski lokal, Tuš Holding je uložio više od tri miliona eura. U 1.800 m2 velikom objektu, slovenački trgovački lanac otvorio je 32 nova radna mjesta.

Tuš Supermarket na adresi Sjever IV bb u Ugljeviku nudi više od 13.000 proizvoda prehrambenog i neprehrambenog programa. Na više od 1.000 m2 prodajne površine, kupcima će sistemom vlastite pekare, svaki dan na raspolaganju biti svjež hljeb. Kupce će dočekati dobro snabdjevena mesnica, čiju ponudu dopunjuje odjel sa gotovom hranom, delikatesima, odjel voća i povrća, te bogat izbor proizvoda neprehrambenog programa.

Svoje geslo 'gdje dobre stvari koštaju manje' u Tušu pored brojnih akcija i pogodnosti, koje organizuju tokom cijele godine potvrđuju i ponudom više od 50 visoko kvalitetnih i cjenovno povoljnih proizvoda vlastite robne marke Tuš. Novost na bosansko-hercegovačkom tržištu je i Tuš klub, program pogodnosti i popusta, u koji se samo u tri mjeseca učlanilo više od 40.000 članova.

Radno vrijeme objekta je od 08 do 21.30 sati, a nedeljom od 08 do 19. Za jednostavniju i udobniju kupovinu u Tušu su se pobrinuli i sa 95 parkirnih mjesta.

Prilikom otvaranja iz Tuša su donaciju u vrijednosti od 2.000 KM, namijenjenu projektima za poboljšanje kvaliteta života socijalno ugroženih, predali Udruženju Naša realnost.