Na Dobrinji se tražio Farmer više
0

Tradicionalno učešće Klasa na Sajmu domaće privrede

Klix.ba
Tradicionalni nastup na Sajmu domaće privrede u Sarajevu kompanija Klas ovoga puta iskoristila je za promociju novog proizvoda, Farmer hljeba.

Iako je ovaj hljeb na tržište plasiran prije samo desetak dana, već sada se može govoriti o njegovoj popularnosti. Tome u prilog govori činjenica da su posjetioci Sajma na Dobrinji iskazali veliku zainteresiranost za kupovinom hljeba Farmer.

"Hljeb je, zaista, kvalitetan i ukusan, i ima pristupačnu cijenu. Redovno ga kupujem, jer vodim računa o svom i zdravlju svoje porodice. Nastojimo da na trpezi uvijek imamo domaću, zdravu i provjerenu hranu. Preporučila sam ga prijateljici i ona je svog prvog Farmera kupila upravo nakon degustacije na ovom sajmu", ispričala je Danica iz Sarajeva.

Posjetioci Sajma, čiji je organizator Udruženje "Kupujmo i koristimo domaće", direktnom komunikacijom s privrednicima informirali su se o domaćim proizvodima te postavljali pitanja o njihovoj kvaliteti, procesu proizvodnje i plasmana.

Sajam je okupio 51 bh. privrednog subjekta iz različitih industrijskih oblasti, a cilj je afirmacija domaće privrede i promocija domaćih asortimana u vrijeme ekonomske krize u BiH.