biznis
0

T3 Telekom ulazi na tržište Telekoma Srpske

Sarajevo-x.com
T3 Telekom, kao prvi i najpovoljniji alternativni telekom operater u BiH, kontinuirano radi na uvođenju novih i unapređenju postojećih usluga, saopšteno je iz ove kompanije.

Tako će od dana 10.03.2008. godine biti implementirana nova usluga za korisnike T3 Telekoma koji se nalaze unutar mreže BH Telecoma, a u sklopu koje će biti omogućeno pozivanje prema mreži Telekoma Srpske uz uštede i do 20%.

Korištenje usluga T3 Telekoma do sada je bilo moguće samo za korisnike BH Telecoma, gdje su korisnici mogli telefonirati prema inostranstvu uz uštede do 50% i telefonirati unutar mreže BH Telecoma uz uštede i do 20%, navodi se u saopštenju.

Osim za korisnike BH Telecoma, T3 je implementirao uslugu Carrier Selection tj. pozivanje putem predbroja 1033 i za korisnike Telekoma Srpske.

Tako će korisnici koji se nalaze unutar mreže Telekoma Srpske od dana 10.03.2008. godine putem T3 Telekoma moći telefonirati i do 70% jeftinije prema inostranstvu, a do 20% jeftinije u domaćem saobraćaju, ističu iz T3 Telekoma.

Ulaskom na tržište Telekoma Srpske, T3 Telekom će postati prvi telekom operater u BiH koji će objediniti tržište telekomunikacija i koji će usluge fiksne telefonije pružati na većinskom prostoru BiH tj. u mrežama dva najveća dominantna operatera, BH Telecoma i Telekoma Srpske, saopšteno je.