biznis
55

Sutra prva Business Leadership konferencija

Klix.ba
Sutra se u Kongresnom centru Ilidža u organizaciji In Academy Sarajevo i kompanije Altermedia održava prva Business Leadership konferencija s ciljem isticanja važnosti sinergije između najboljih praksi iz oblasti Leadershipa i najboljih poslovnih rješenja.

Medijski konsultatnt i poduzetnik Rusmir Nefić i Enor Ćerimagić komercijalni direktor Takeda Pharmaceuticals kompanije će pored ostalih eminentnih govornika podijeliti svoje iskustvo i stručnost na Business Leadership konferenciji.

Rusmir Nefić će na konferenciji govoriti o liderstvu u praksi i šta možemo naučiti o liderstvu iz iskustva najizazovnijeg medijskog projekta N1 – ekskluzivnog partnera CNN-a za Adria regiju. Izazovi koje je donio ovaj projekat su od izuzetne koristi svim liderima.

Na temu "Leadership u ekstremnim uvjetima" govorit će Enor Ćerimagić. Predavanje će ponuditi uvid u praktična iskustva iz multinacionalne kompanije. Ovo predavanje bit će interesantno svima koji trebaju napraviti preokret u poslovanju kompanije, svima koji trebaju implementirati novu strategiju.

Na konferenciji se očekuje 200 vlasnika, direktora i executive managera najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini.