biznis
65

Startup eksperti iz Silikonske doline u Sarajevu

Nedostaje vam izazova, adrenalina, nečeg novog? Imate ideju, a voljeli biste dobiti feedback za realizaciju i implementaciju? Imate startup za koji trebate novac? Profesionalci iz San Franciska vas pozivaju da pomjerite granice zajedno na Panel diskusiji: Kako napraviti uspješan startup?

Iskoristite priliku da predstavite vašu ideju, dobijete mišljenje eksperata za vaš startup, ili jednostavno savjete za napredak u vašoj karijeri.

Poslušajte priče ljudi koji su već uspjeli, a sada su spremni da sa vama podijele svoje iskustvo.

Oni će odvojiti svoje vrijeme za vas od 9. do 13. augusta, kada imate priliku za "1 on 1 session“ na kojem ćete moći iz prve ruke dobiti feedback za vaše ideje, pitanja i projekte.

Pridružite im se i na panelu, 15. augusta (od 14 do 16 sati), u prostorijama DevLogica, u Kolodvorskoj 11a, 2. sprat Šentade.

Tamo će vas dočekati:

Andrew Baldwin - trenutno radi za jednu od vodećih investicijskih kompanija, Western Technology Investment, a prije toga je radio za američku multinacionalnu investicijsku kompaniju, Goldman Sachs Group.

Tuck Hauptfuhrer - radio je na nekoliko startupa, a trenutno radi za kompaniju Credit Carma, koja je dobila investiciju od 368 miliona dolara.

Philipp Herrmann - završio je MBA studij na Stanfordu i postao lider na Design Thinking School na univerzitetu Stanford. Osnivač i direktor etventure, inkubatora u Berlinu, koji pravi startupe ali i pomaže velikim kompanijama u inovacijama.Trenutno je mentor i savjetnik na nekoliko različitih startupa.

Shvetank Jain- osnivač kompanije igrica Trippert Labs koja je udružena sa Playdomom prodata Disneyu za 750 miliona dolara. Trenutno radi na sopstvenom startupu KIWI, koji je dobio 21 milion dolara od najpopularnijih VC fondova u Sillikonskoj dolini.

Andrew Lockhart – jedan je od osnivača Stanfordovog inkubator programa StartX. Radio je za VC, a trenutno je angažiran na svom startupu koji je već dobio investiciju.

Oni su diplomirali na Stanfordu, oni su pokrenuli startupe, oni su uspjeli, zašto ne biste i vi?!

Više informacija potražite na: www.startup-sarajevo.com.