biznis
0

Šta ima novo na eKuponu?

Na portalu za grupnu kupovinu eKupon.ba i ove sedmice vas očekuju odlične ponude uz popuste od 50 do 90 posto.

Putem ovog portala nedavno je prodato više od tristo pedeset kupona za kupovinu u ekskluzivnim radnjama Sarajevotekstila (Benetton, Benetton Underwear, Sisley, Playlife i George Hogg).

Jedna od najnovijih ponuda koje će vas zasigurno ostaviti bez daha je i paraglajding let u organizaciji agencije Pegaz, u kojem možete uživati sa visine od 1000 metara. Već danas možete sebi i voljenoj osobi omogućiti dan luksuza i odmora po povoljnoj cijeni u restoranu West Point - Hotel Central Sarajevo ili uživati u vrhunskom italijanskom aparatu za kafu brenda Lavazza.

U kategoriji putovanja možete pronaći i odličnu ponudu hotela Bonaca u Makarskoj, gdje za samo 160 KM možete uživati u dvije noći za dvije osobe.

Portal eKupon i turistička agencija Avio Express su za svoje korisnike omogućili uživanje u prelijepim pješčanim plažama u Alanyji uz čak 55 posto popusta za sedmodnevni aranžman. Pregršt je ponuda u kategoriji Ljepota i zdravlje, među kojim se izdvaja ponuda podmlađivanja lica u salonu Carpe Diem, ali i tretman kavitacije za samo 39KM u kozmetičkom salonu Dermo Laser.

Uz pojednostavljen način kupovine "Kupi i koristi odmah", možete odmah iskoristiti svoj kupon za ponuđenu uslugu, postati vlasnik bežičnog MP3 playera firme Power Computers za samo 29 KM, ali i organizovati proslavu rođendana vašeg djeteta u igraonici Dvor za samo 99 KM.

Ovi podaci govore o snazi grupne kupovine i portala koji svakodnevno donosi nove, drugačije ponude, prevazilazi svoje granice i nudi jedinstvene cijene različitih brendova i kategorija. Posjetite www.ekupon.ba ili Facebook page i pronađite nešto za sebe.