biznis
0

Sparkasse Bank uvela ATM Lokator

Sponzorisani članak
Alma Kratovac
Alma Kratovac
Sparkasse Bank uvela ATM Lokator Sparkasse Bank je u cilju bržeg, lakšeg pronalaska ATM uređaja olakšala klijentima pronalaženje najbližeg bankomata i poslovnice.

Uz pomoć ATM Lokatora se može brzo dobiti informacija gdje se nalazi uređaj na kome mogu podići gotovinu ili obaviti neku drugu uslugu.

"Sparkasse Bank je dodatno olakšala svim svojim klijentima pronalazak bankomata i poslovnica na različitim lokacijama uvođenjem ovog alata – ATM Lokatora. ATM Lokator je jednostavan navigirajući alat putem kojeg u samo dva koraka pronalazite najbližu ili odabranu poslovnicu, odnosno najbliži ili odabrani bankomat Sparkasse Bank, te na taj način olakšava izvršavanje svakodnevnih obaveza korisnika. Kao inovativna banka, a u skladu sa individualnim željama i interesima naših klijenata sa velikim zadovoljstvom obavještavamo sve zainteresirane da je na našoj web stranici, kao i na mobilnoj verziji web stranice koja se posjećuje putem mobitela, uspostavljen i dostupan ATM Lokator i podstičemo da isti isprobaju", izjavila je Alma Kratovac, direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.