biznis
0

Škrbić u Podgorici o saradnji menadžera BiH i Crne Gore

FENA
Podgorica
Podgorica
Generalni direktor Projekta za izbor i promociju menadžera BiH, jugoisočne i srednje Evrope Pane Škrbić, na poziv Zanatsko-preduzetničke komore Crne Gore i Obrtničke komore Njemačke, nalazi se u četverodnevnoj posjeti Crnoj Gori.

Škrbić će u svojstvu predsjednika Evropskog udruženja menadžera posjetiti najuspješnije crnogorske privredne kolektive, a prema informacijama Evropskog udruženja menadžera, s privrednicima ove države Škrbić će razgovarati i o razvoju malog i srednjeg biznisa te razvoju saradnje privrednika BiH i Crne Gore.

"Njemačka Obrtnička komora angažovala me je kao eksperta za mali i srednji biznis i ovaj put s domaćim biznismenima razgovarat ću o konkretnoj implementaciji izbora najmenadžera i u Crnoj Gori. Očekujem da će i ljudi iz crnogorskog biznisa dostaviti svoje prijedloge za manifestaciju Izbor najmenadžera jugoistočne Evrope 3. jula u Sarajevu", izjavio je Škrbić.

Kako je saopćeno iz Evropskog udruženja menadžera, tokom boravka u Podgorici Škrbić će se sastati s predstavnicima državne vlade, a u planu je i sastanak s Filipom Vujanovićem, predsjednikom Crne Gore.