biznis
23

Sigurna i brza dostava od vrata do vrata sa Market.ba i 24 VIP LS

Klix.ba
Bosanskohercegovački internet oglasnik Market.ba nastavlja s inovacijama. U saradnji s tržišnim liderom u segmentu dostave paketa u Bosni i Hercegovini "24VIP LS", Market je uveo jedinstvenu uslugu dostave pošiljki "od vrata do vrata".

Od sada prilikom prodaje na Marketu možete vaš artikal poslati brzom poštom “24VIP LS” i to po najpovoljnijim cijenama.

"24VIP LS" tržišni je lider u segmentu dostave paketa i paleta u Bosni i Hercegovini, a Market.ba najnapredniji je i najstariji internet oglasnik u Bosni i Hercegovini.

"Ovom suradnjom želimo našim korisnicima pružiti nešto novo. Svima je sigurno puno lakše prodati nešto putem oglasa ukoliko ima jednostavan, brz i pouzdan način dostave. Sada jednostavno iz udobnosti vašeg doma možete prodati mobitel, laptop, neku knjigu ili sve što vam ne treba, jer kurir 24VIP LS-a dolazi na vaša vrata i pošiljku unutar 24 sata dostavlja kupcu na cijelom teritoriju BiH. Osim toga u svakom trenutku možete pratiti gdje se nalazi vaša pošiljka i to direktno na Marketu, putem e-maila ili SMS-a”, saopćeno je iz Marketa.

Kada se klijenti Market.ba odluče za dostavu od strane 24VIP LS, biće im dodijeljen identifikacijski broj putem kojeg mogu pratiti dostavu svog paketa od početka do kraja transportnog puta. Pored toga, 24VIP LS će se javiti samo par sati nakon narudžbe kako bi usaglasio dostavu sa primateljem. Odmah nakon dostave paketa, primatelju i pošiljatelju se dostavlja elektronska potvrda. Logistička firma 24VIP LS ima šest centara koji omogućavaju dostavu paketa širom zemlje u roku od 24 sata.

„Mi koristimo zadnju generaciju sistema praćenja koji svim učesnicima – pošiljaocu i naručiocu – omogućava uštedu vremena i visok nivo sigurnosti. Izuzetno mi je drago što sarađujemo sa vodećom internet platformom u Bosni i Hercegovini, te ih podržavamo da narudžbe svojih klijenata obrađuju još brže, sigurnije i transparentnije", rekao je Robert Kovačić, direktor 24VIP LS.

Pregledajte oglase koji su već omogućili brzu dostavu preko "24 VIP LS-a".

Više o 24VIP LS dostavi na Marketu pročitajte na www.market.ba/dostava, a da biste objavili oglas s mogućnošću 24 VIP LS dostave, dovoljno je da objavite oglas i pratite daljnje korake i upute.