Nagradni konkurs
0

Sastavi Argeta Puzzle i osvoji iPod Touch

Sponzorirani članak
Puzzle. Zar postoji neko ko se nije barem jednom iskušao u sastavljanju sitnih komadića u boji u cjelinu?

Možda ste njima jačali koncentraciju ili ste željeli "ubiti" dosadu. Bez obzira na razlog zbog kojeg ste ih sastavljali, pogled na dovršene slagalice vas je sigurno ispunio osjećajem zadovoljstva nad samim sobom. Super, zar ne? A sada zamislite da bi vaš trud bio nagrađen nečim opipljivim. Recimo iPod Touchom? Ili praktičnom izletničkom torbicom i ukusnim Argeta paštetama? Ako vam se ideja sviđa, onda nikako ne smijete propustiti novi nagradni konkurs Argeta Puzzle.

U nagradnom konkursu koji traje od 1. 10. do 5. 11. 2012. na Facebooku možete učestvovati baš svi, a samo učestvovanje je vrlo jednostavno.

Sve što morate učiniti jeste da izaberete svog favorita među: kokošjim okusom, okusom tunjevine i Junior Original okusom, prenesete fotografiju koja prikazuje gdje i kako biste najradije sebi priuštili Argetu, sastavite izabrani motiv slagalica te se nadate povoljnoj odluci Argetine stručne komisije koja će izabrati dobitnike nagrade.

I još savjet za efikasnije sastavljanje slagalica: što prije nabavite zalihu omiljenih Argetinih pašteta i tako se pobrinite da u slučaju iznenadnog napada gladi za vrijeme sastavljanja slagalica uvijek imate pri ruci kvalitetnu i ukusnu paštetu, koja će vam u trenutku dočarati prvoklasan obrok.

Dakle, razloga za učestvovanje u nagradnom konkursu Argeta Puzzle je mnogo, zato nikako ne odgađajte i što prije počnite da sastavljate slagalice.

Vezani članci