"Fotkaj i osvoji nagradu"
0

Sarajevo osvanulo sa brendiranim ulicama

Sponzorirani članak
Ulice u centru Sarajeva jutros su osvanule drugačije. Pažnju mnogobrojnih prolaznika privlačili su Eco grafiti sa porukom BOR banke "Plastična & fantastična, Fotkaj i osvoji 10x100KM!". Zaintrigirani viđenim, brojni prolaznici svojim mobitelima i aparatima slikaju grafite na pločnicima grada.
Kako su se na Facebook Fanpage stranici BOR banke ubrzo pojavile i prve fotografije eco graffita saznali smo da se radi o promotivnoj aktivnosti BOR banke koja je organizovala nagradnu igru pod sloganom "Plastična & fantastična, Fotkaj i osvoji 10x100KM!".
Vrijedne nagrade i inovativni načini oglašavanja privukli su brojne sugrađane, a njihove fotografije moći će se pogledati na web stranici BOR banke www.borbanka.ba. Također saznajemo da će deset učesnika nagradne igre sa najviše glasova na svojoj fotografiji osvojiti vrijednu novčanu nagradu u iznosu od 100 KM na kartici BOR banke.
Na sličan način zimus smo imali priliku vidjeti brendiranje snijega u Sarajevu, no ovaj put riječ je o kampanji i stilu prilagođenom ljetnim vremenskim uslovima. BOR banka ovom prilikom je pokazala da prati svjetske ekološke trendove oglašavanja, što daje dodatnu vrijednost i uspješnost cjelokupnoj promotivnoj kampanji.
Više informacija o nagradnoj igri i zanimljive fotografije možete pronaći i pogledati na Facebook Fanpage-u BOR banke i web stranici www.borbanka.ba.