biznis
17

Sa Pika Karticom do fenomenalnih nagrada

Sponzorisani članak
S ciljem nagrađivanja svojih korisnika, Pika Kartica je organizirala veliku nagradnu igru pod nazivom "zaPikaj Nagrade!".

Od 20. marta 2015. godine, prilikom kupovine u Konzumu, Modiani, Intersportu, Beautique i Kompasu, korisnici Pika Kartice imat će priliku sakupljajući bodove na svojoj ličnoj kartici, osvojiti fenomenalne nagrade: 5 atraktivnih automobila Renault Clio, 10 putovanja za dvije osobe u Istanbul te 50 poklon kupovina u vrijednosti 50 KM i tako se uvjeriti da uz Pika Karticu uvijek dobiju više.

U nagradnoj igri "zaPikaj Nagrade!" pravo sudjelovanja imaju svi korisnici Pika Kartice, koji prilikom kupovine u minimalnoj vrijednosti od 15 KM, u Konzumu ili kod partnera programa, provuku svoju karticu, popune kupon za nagradnu igru i ubace ga u kutiju na prodajnim mjestima.

Nagradna igra završava 18. aprila, a izvlačenje sretnih dobitnika bit će upriličeno 29. aprila u Konzum super prodavnici u Banjaluci, na adresi Aleja Svetog Save 69, za dobitnike sa područja Republike Srpske, odnosno 30. aprila u Konzum super prodavnici u Sarajevu, Ložionička 16, za dobitnike iz Federacije Bosne i Hercegovine. Sponzor nagradne igre je kompanija GumaM.

Novi program lojalnosti Pika Kartica počeo je u februaru 2015. godine i u kratkom vremenskom periodu zabilježio odlične rezultate. Program lojalnosti trenutno broji više od 250.000 korisnika i svakodnevno bilježi nove članove. Korisnike Pika Kartice i dalje očekuju brojna iznenađenja, jedno od njih je svakako ulazak novog partnera u program.

Postanite i Vi korisnik Pika Kartice, sudjelujte u nagradnoj igri i zapikajte nagrade!