biznis
4

Road Show: Građani Sarajeva točili gorivo po nižim cijenama

Sponzorirani članak
Nakon uspješno realizirane nagradne igre "Podmladi svoj automobil", u sklopu kampanje "Evolucija kvaliteta, Euroclass", organizatori Energopetrol d.d. i HoldIna d.d. su danas i sutra na EP benzinskoj stanici na Čengić Vili za građane Sarajeva upriličili vikend iznenađenja - Road Show.

Pobjedniku nagradne igre "Podmladi svoj automobil", Mariju Miličeviću uručen je ključ preuređenog automobila, a svi posjetioci imaju priliku da kroz igru osvoje više od 200 vrijednih nagrada, među kojima su i kartice za gorivo sa uključenih 100 KM na računu.

Ovim povodom, na svim benzinskim stanicama u Sarajevu za dane vikenda kupci imaju priliku točiti najkvalitetnije premium Euroclass gorivo po sniženim cijenama.

"Sniženjem cijena goriva na svojim benzinskim stanicama želimo pružiti priliku svim vozačima da osjete kvalitet premium Euroclass goriva, te da shvate koliko je kvalitetno gorivo bitno za njihov automobil, posebno sada u zimskim uvjetima", izjavio je direktor maloprodaje kompanija Holdina i Energopetrol, Vjekoslav Ivandija.

Road Show, zabava, vrijedne nagrade za posjetioce i niže cijene goriva će naredni vikend obradovati građane Tuzle.