Importanne Centar
0

Prvi cvjetni market u Sarajevu

Sponzorirani članak
Prognoza sa subotu, 9. oktobar 2010: Sarajevo, vedro vrijeme, 12-13 stepeni Celzijusa. TV program – uobičajena vikend šema. Repertoar dešavanja u gradu – umjereno usporeno. Ispred Importanne Centra – živo, zanimljivo, zabavno i glasno čitav dan!
Pozivamo vas da posjetite prvi Cvjetni market u Sarajevu, koji će trajati od 12 do 19 sati, i provedete subotu u ugodnom ambijentu i svježem zraku. Pored cvjetnih aranžmana i asortimana proizvoda, koje će učesnici predstaviti na kreativan i inovativan način, posjetioci će također imati priliku kupiti i dobru knjigu. Uz saradnju sa fondacijom Kriterion, dodatne aktivnosti također uključuju i otvoreno prikazivanje filmova starog Sarajeva na velikom platnu, a odgovarajuća muzička podloga garantuje dobru atmosferu na ovom originalnom događaju. Na trgu će biti predstavnici kompanija koje se aktivno bave podizanjem svijesti o borbi protiv raka dojke, te NVO koja sprovodi aktivnosti poput uvođenja hortikularnih terapija kao komplementarnu metodu oporavka i rehabilitacije.

Cvjetni market organizuje agencija Finor iz Sarajeva, čija je ekipa kreativna, motivirana i posvećena grupa odlučna u organiziranju novih zabavnih, edukativnih i interesantnih događaja u našem gradu. Dođite na prvi Cvjetni market i podržite stvaranje nove atmosfere živog i kozmopolitskog Sarajeva koji okuplja čitavu porodicu i zajednicu u novom svjetlu.