biznis
65

Prvi Beurer shop u BiH bit će otvoren u ponedjeljak 02. februara u BBI-u

Lider broj jedan na njemačkom tržištu, kompanija Beurer već nekoliko godina je prisutna i na tržištu BiH. Prepoznajući kvalitet proizvoda i zadovoljstvo kupaca, kompanija Una lijek d.o.o. koja je ekskluzivni zastupnik za brand Beurer na našem tržištu, odlučila je svojim vjernim kupcima omogućiti obavljanje kupovine na jednom mjestu.
Ostvarite popust: Preuzmite i isprintajte vaučer
Ostvarite popust: Preuzmite i isprintajte vaučer

Svi čitatelji portala Klix.ba i ljubitelji ovog njemačkog branda uz priloženu print verziju kupona mogu ostvariti popust od 10 KM na kupovinu veću od 50 KM, a samo na dan otvaranja i dodatni popust od 10 posto.

Beurer je porodično preduzeće osnovano 1919. godine u Ulmu, Njemačkoj, a 2011. godine proglašen je brendom stoljeća u Njemačkoj. Beurer ima preko 120 proizvoda, uključujući tlakomjer, toplomjere, inhalatore, ovlaživače zraka, aroma difuzere, električne pokrivače, grijače, vage, mjerače pulsa, shiatsu masažere itd.

Ideja vodilja kompanije Beurer glasi – dugoročni uspjeh se može osigurati samo kroz inovacije i interes za nove proizvodne programe. Upravo to jeste karakteristika koja ih čini top brendom u svijetu.