Prije zvaničnog otvorenja
0

Provirite u unutrašnjost Importanne Centra Sarajevo

Sarajevo-x.com
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis.info
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis.info
Pripreme za svečano otvorenje Importanne Centra u Sarajevu, koje će se održati 6. maja uz oficijelni i zabavni program sa specijalnim gostom, privode se kraju, a na i oko objekta odvijaju se završni radovi.

Prije nego što sutra navečer budete u prilici ući u Importanne Centar, Sarajevo-x.com donosi vam fotografije unutrašnjosti objekta. Prije ostalih pogledajte kako će izgledati unutrašnjost objekta, radnje i garaže.

Importanne Centar predstavlja jedinstven koncept sa pažljivo odabranim uslužnim djelatnostima: shopping centrom, modernim uredskim prostorima, sa 44 luksuzna stana i unutrašnjim parking prostorima koji se protežu na tri etaže sa 450 mjesta.

Shopping centar koji će biti sutra otvoren obuhvata centralni dio čitavog kompleksa. Smješten je na tri sprata: mezanin, prizemlje i suteren -1, te kao takav nudi jedinstveno iskustvo kupovine, objedovanja i uživanja. Konceptualno sadrži butike, drogeriju, supermarket, apoteku, sadržaje za zabavu, cafee i restorane, sve to na oko 6.000 kvadratnih metara prostora.