Privreda
147

Suman d.o.o. Gračanica predstavlja ponudu najmodernijih tendi - Pergola

Iz kompanije Suman d.o.o. Gračanica s ponosom ističu da u svojoj ponudi imaju i najmodernije Pergola tende. "Osim toga, sa kliznim sistemom ostakljenja i WPC podovima iz Suman proizvodnog asportimana kompletirajte baštu svog ugostiteljskog objekta, te u njoj uživajte tokom cijele godine", poručuju iz Suman d.o.o.

Kompanija "Suman“ d.o.o. Gračanica osnovana je 1991. godine, i danas, bez sumnje, zauzima lidersku poziciju u proizvodnji proizvoda za zaštitu od sunca na tržištu BiH i šire. "Suman" paletu proizvoda čine suncobrani, tende, reklamni baneri, zastave kao i proizvodi za unutrašnju zaštitu od sunca: aluminijske žaluzine, trakaste, rolo i panel zavjese.

Najnoviji projekat kompanije Suman je novi objekat na krovu hotela Bristol, jedini projekat takve vrste u BiH koji je kombinacijom Pergola tende, WPC podnih obloga i petokanalnog SLIDING sistema zatvaranja stvorio dodatni iskoristivi prostor na visini od 50 m. Hotel je dobio novi objekat namijenjen za svečane prijeme, vjenčanja i konferencije, a kompanija Suman d.o.o. dokazala da svojom kompletnom paletom proizvoda nude mnogo više od zaštite od sunca.

''Instaliranjem tende, kako u prizemlju objekta tako i na samom vrhu hotela, produžili smo ljetnu sezonu do krajnjih granica. U vrijeme izrazito toplih, te kišnih dana, prije instalacije, gosti bi prekidali trenutke opuštanja jer prethodne tende, koliko god bile dobre, nisu u potpunosti mogle zaštiti goste od sunca, a pogotovo od kise. Ugradnjom grijalica za otopljavanje snijega na terasi na krovu hotela zaokružit ćemo cjelogodišnje poslovanje'', istakao je gdin Šefik Gušić, izvršni direktor hotela Bristol.

Pergola je moderno, automatizirano rješenje prvenstveno namijenjeno za ekskluzivne objekte i zatvaranje većih površina terasa. Ovaj jedinstveni proizvod namijenjen je za sva godišnja doba. Ljeti stvara ugođaj hlada i prozračnosti, dok se zimi može potpuno zatvoriti te postati grijani i zaštićeni prostor za sve veće privatne i ugostiteljske objekte. Upotreba je pojednostavljena zahvaljujući automatiziranom rješenju s daljinskim upravljačem. Svojom čvrstom konstrukcijom i izborom visokootpornih materijala Pergola tenda odolijeva svim vremenskim prilikama, a svojim minimalističkim i elegantnim dizajnom uklopit će se u svaki eksterijer.

Za više informacija posjetite Suman prodajne salone u Gračanici, Branilaca grada bb i u Sarajevu, Humska 20, njihovu web stranicu www.suman.ba ili pozovite na 035-704-940 i 033-656-688.