Privreda
43

Sipaj i navijaj, putuj i uživaj: Vedad Ibišević zaštitno lice Euroclassa

Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Energopetrol i Holdina organiziraju promotivnu kampanju pod nazivom "Sipaj i navijaj, putuj i uživaj“ čije zaštitno lice je reprezentativac BiH Vedad Ibišević. Dio promotivne kampanje je i nagradna igra u sklopu koje će sretni dobitnici osvojiti putovanje u Brazil za vrijeme Svjetskog prvenstva u ovoj zemlji.

Nagradna igra će trajati do 13. maja, a sve dodatne informacije građani mogu pronaći na službenim internet i Facebook stranicama Energopetrola i Holdine. Zaštitno lice kampanje je upravo strijelac sudbonosnog pogotka, koji je odveo reprezentaciju BiH na ovo takmičenje, Vedad Ibišević.

Povodom početka saradnje Energopetrola i Holdine sa Vedadom Ibiševićem, upriličena je i svečana prezentacija kampanje u Sarajevu. Ibišević je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je dio projekta koji će obradovati mnoge navijače, te saradnjom sa Energopetrolom i Holdinom.

"Jako sam zadovoljan saradnjom. Odabrao sam da budem dio ove kampanje jer vjerujem u kvalitet i energiju koja okružuje cijelu priču. Pored toga, drago mi je da ćemo obradovati neke od naših navijača koji su nam bili 12 igrač tokom cijelih kvalifikacija, a njihova podrška će nam trebati i u Brazilu“, rekao je Ibišević.

Kako je najavljeno, nakon završetka nagradne igre, saradnja reprezentativca BiH i ove dvije kompanije će se nastaviti kroz zajedničke društveno-odgovorne projekte.

"Naša je želja da ovim projektom obradujemo navijače bh. reprezentacije, ali i da skrenemo pažnju na određene ugrožene grupe u našoj zajednici kroz društveno-odgovorne projekte. Iznimno smo sretni što ćemo nagraditi povjerenje građana koji su prepoznali kvalitet Euroclass goriva kroz našu nagradnu igru. Smatramo da smo odabrali pravog partnera u Ibiševiću za promociju kvalitete naših proizvoda i društvenih vrijednosti koje želimo promovirati“, izjavio je izvršni direktor Holdine i direktor Maloprodaje, László Bartha.

Energopetrol i Holdina su kompanije koje se bave uvozom, veleprodajom i maloprodajom nafte i naftnih derivata na području Bosne i Hercegovine.

U svojoj maloprodajnoj mreži posjeduju preko 100 benzinskih stanica. Na tržište BiH su 2013. godine predstavili novo premium gorivo Euroclass, koje ispunjava EURO 5 standarde i primjenjuje aditive svjetske klase.