Privreda
97

Sinkro zapošljava pravnika: Budite dio tima koji pobjeđuje!

Sinkro je osnovan 1997. i ubrzo je postao lider u prodaji repromaterijala i štofova za proizvodnju namještaja.

Sada sa ponosom ističemo da imamo i vlastitu proizvodnju namještaja u kojoj zapošljavamo preko 300 radnika među kojim i dvadesetak mladih visokoobrazovanih stručnjaka.

Namještaj koji proizvodimo u fabrici od 20.000 m2 se većinom izvozi u 25 zemalja Evrope i svijeta. Već tri godine izlažemo na osam evropskih sajmova. Uprkos svim problemima Sinkro je jedan od dokaza da se može uspješno poslovati i u našoj zemlji.

U širokoj lepezi proizvoda koji su izloženi u našem salonu, posebno smo ponosni na modele potpuno razvijene u našem kreativnom i produkcijskom timu. Također je bitno napomenuti da se u našem asortimanu nalaze modeli koje nudimo našim internacionalnim partnerima. Sve modele možete pogledati u našem salonu po najpovoljnijim diskontnim cijenama koje se mogu naći na BiH tržištu.

Šireći svoje kapacitete, Sinkro je u potrazi za pravnikom. Kandidat mora ispunjavati slijedeće opšte uslove: da je državljanin BiH, da je punoljetan, da ima opštu zdravstvenu sposobnost, da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci, da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

Pored opštih uslova predviđenih zakonom, kandidat mora ispunjavati slijedeće posebne uslove: VSS, VII stepen stručne spreme, završen pravni fakultet, najmanje pet godina radnog iskustva u struci na obavljanju pravnih poslova u privredi (posebno u domenu radnog prava), dobro poznavanje rada na računaru (MS Office paket), poželjno je aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola.

Dokumentacija potrebna za aplikaciju je: motivaciono pismo, kratka biografija ili CV (navesti kontakt telefon i adresu stanovanja), kopija diplome o završenom odgovarajućem fakultetu.

Prijave na oglas dostaviti isključivo elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected] sa naznakom: Oglas za diplomiranog pravnika.

Kandidati koji ispune uslove iz konkursa biće pozvani na razgovor. Mjesto rada je u Hrasnici, Put Famosa 38, Sarajevo.