Privreda
1

Sa VISA karticom UniCredit Banke na utakmicu BiH - Argentina

Klix.ba
UniCredit Bank je zajedno s Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom "UniCredit Bank i VISA vode Vas u Brazil". Glavna nagrada je "Paket za Svjetsko prvenstvo" koja će dobitniku osigurati putovanje u Brazil za dvije osobe na utakmicu Argentina-Bosna i Hercegovina. Dodatni nagradni "Paket za Svjetsko prvenstvo" za najsretnijeg korisnika VISA kartice UniCredit Bank koji u periodu trajanja nagradne igre obavi kupovinu putem internet trgovine eKupi.ba Deset sretnih dobitnika bit će nagrađeno sa 200 KM na VISA potrošačkoj kartici.

UniCredit Bank je zajedno s Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom "UniCredit Bank i VISA vode Vas u Brazil" za sve fizičke osobe - korisnike VISA Electron, VISA Revolving, VISA Classic i Zlatne VISA kartice UniCredit Bank. Nagradna igra traje u periodu od 01. 02. 2014. do 31. 03. 2014. godine u Federaciji Bosne i Hercegovine, te zbog zakonskih ograničenja od 01. 02. 2014. do 28. 02. 2014. godine u Republici Srpskoj.

Za najsretnijeg korisnika VISA kartice UniCredit Bank osigurana je veoma atraktivna glavna nagrada – "Paket za Svjetsko prvenstvo" koji podrazumijeva putovanje za dvije osobe na na utakmicu Svjetskog prvenstva Argentina - Bosna i Hercegovina koja će se održati u Brazilu, jednoj od najljepših svjetskih turističkih destinacija sa prelijepim plažama, raznolikošću kultura i jedinstvenim prirodnim ljepotama.

Pored dvije ulaznice za utakmicu Argentina - Bosna i Hercegovina, koje će sretnom dobitniku omogućiti da osjeti duh i sportsku atmosferu punog Maracana stadiona u Rio de Janeiru, glavna nagrada uključuje avionski prijevoz i smještaj u hotelu sa četiri zvjezdice (4 dana, 3 noći).

Svi oni koji ne budu nagrađeni atraktivnim putovanjem, mogu biti sretni dobitnici jedne od dodatnih vrijednih nagrada: 10 VISA potrošačkih kartica s pologom od 200 KM.

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik kartice koji u periodu trajanja nagradne igre, korištenjem Visa kartice UniCredit Bank, obavi minimalno jednu transakciju kupovine u iznosu jednakom ili većem od 10 KM, na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu.

Nakon svake učinjene transakcije, korisnik kartice ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika. Svakom dodatnom transakcijom kupovine, povećava se šansa za dobitak nagrade.

Izvlačenje dobitnika će se održati 08.04.2014., a podaci o dobitnicima bit će objavljeni u dnevnim novinama i na web stranici Banke u roku od 15 dana od dana izvlačenja.

Pored gore navedenih nagrada, osiguran je i dodatni nagradni "Paket za Svjetsko prvenstvo" za najsretnijeg korisnika VISA kartice UniCredit Bank koji u periodu trajanja nagradne igre obavi kupovinu putem internet trgovine eKupi.ba

U toku trajanja nagradne igre, UniCredit Bank je za svoje klijente organizirala i interesantne promotivne aktivnosti. Tako će u odabranim šoping centrima naše zemlje biti postavljeni promotivni štandovi sa funkcijom "proširene realnosti" tj. mogućnosti slikanja "uživo" sa motivima Svjetskog prvenstva. Virtualnu interakciju putem "proširene realnosti" prvi put u Bosni i Hercegovini promovirala je upravo UniCredit Bank u okviru "Turneje trofeja UEFA Champions League".

Ostvarite pun pogodak sa Visa karticama UniCredit Bank! Ne propustite priliku sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti nagradno putovanje na sportski spektakl o kojem ste sanjali!