Privreda
439

Prvi let Bosnian Wand Airlinesa 9. januara do Amsterdama

Klix.ba
Nova aviokompanija Bosnian Wand Airlines zvanično će sljedeće sedmice započeti sa svojim letnim operacijama. Prvi let iz našeg glavnog grada bit će za Amsterdam 9. januara 2015. godine.

S ovom aviokompanijom iz Sarajeva će svi zainteresovani također moći putovati u Atinu, Geteborg i Štokholm.

Kompanija je pripremila specijalnu ponudu Happy January 2015. u okviru koje će se karte moći kupiti po sljedećim cijenama: Atina – 145 eura, Amsterdam – 165 eura, Geteborg – 185 eura i Štokholm – 199 eura. Specijalna ponuda važi od 9. januara 2015. godine, saopćeno je iz Bosnian Wand Airlinesa.

"Raspored letova kompanije Bosnian Wand Airlines uključuje kako evropske tako i azijske destinacije, stoga će letovi biti organizovani u svim gradovima koji su sastavni dio naše putne mreže. Poznavajući azijsko tržište, uprava kompanije među prioritetne ciljeve uvrstila je i privlačenje tamošnjih turista da posjete njima kulturno i historijski zanimljivu BiH. U tu svrhu izrađuje se turistički program, koji će biti promovisan u zemljama Bliskog i Dalekog istoka", izjavila je Elma Zećo, PR menadžerica Bosnian Wand Airlinesa.