Privreda
64

Primus Balkan u Sarajevu otvorio svoj prvi salon namještaja po mjeri - Belladom

Firma Primus Balkan, jedan od vodećih domaćih proizvodjača pločastog namještaja po mjeri otvorila je svoj prvi ekskluzivni salon namještaja po mjeri u Sarajevu i prezentovala svoj novi brend namještaja Belladom.

Belladom ili lijepa kuća je koncept zasnovan na ideji iskoristljivosti svakog milimetra prostora u zivotnom i radnom okruzenju, vodjen idejom da svaka kuca, radni ili poslovni prostor zasluzuje da bude lijep i funkcionalan.

Direktor Primus Balkana Sead Hamzagić : "Profinjen dizajn, vrhunski repromaterijali i iskustvo u prilagodjavanju svakom prostoru su ono što naši klijenti prepoznaju u nama već 18 godina.Ovaj salon je samo dio onoga što mi možemo proizvesti i drago nam je što je ovim salonom Sarajevo postalo bogatije za mjesto gdje će kupci moći svoj prostor brzo i kvalitetno oplemeniti uz sugestije iskusnih projektanata koji su uvijek na raspolaganju".

Kuhinje za svaki prostor, komode, kreveti, dječije sobe, američki plakari, stolovi, kancelarijski namještaj i sve popularniji kreveti u ormaru su samo dio onoga što možete vidjeti u salonu Belladom u ul. Džemala Bijedića 165 (pored Hotela Sarajevo objekat Primus Balkana)

Kompletan enterijerski namještaj se radi po mjeri kupca a specifičnost ovog salona je što je on povezan sa salonom repromaterijala tako da kupci mogu na licu mjesta izabrati mnoge detalje od kojih će biti proizveden njihov namještaj. Ručkice, nogice, lajsne, okovi, inox,granitna ili korita od kaljenog stakla, su nadohvat oka ili ruke tako da kupac može lako sklopiti sliku kakav će biti njegov namještaj po mjeri.

Belladom je otvorio svoja vrata od 01.06. u ul. Džemala Bijedića 165 a možete ih naći na facebooku Primus Balkan ili na www.primus-balkan.ba