Privreda
16

Počele pripreme za održavanje Sarajevo Business Foruma 2014.

Klix.ba
Prva radionica za izradu projekata za predstojeći Sarajevo Business Forum održat će se sutra, 21. februara u Banjoj Luci u zgradi Privredne komore RS-a sa početkom u 13 sati.

Naime, u sklopu priprema za održavanje ovogodišnje 5. međunarodne investicijske konferencije - Sarajevo Business Forum (SBF) 2014., koja će se 14. i 15. maja održati u Sarajevu, Bosna Bank International (BBI) počinje sa organiziranjem radionica za kompanije i pojedince za prijavu i izradu projekata koji bi mogli biti prezentirani i ponuđeni stranim investitorima na SBF-u.

Na 5. SBF-u investitorima će biti predstavljeni projekti iz oblasti: energije, poljoprivrede, turizma, infrastrukture i nekretnina. BBI putem svog BBI VIP Biznis kluba, koji je inače organizator SBF-a, poziva kompanije i pojedince iz BiH i ostalih zemalja Jugoistočne Evrope da prijave/dostave svoje projekte za učešće na Forumu.

Projekti i učešće u radionicama mogu se prijaviti u bilo kojoj poslovnici BBI-a (www.bbi.ba ili putem stranice www.sarajevobusinessforum.com).