Privreda
97

Otvorena prva Dormeo Home trgovina u Bosni i Hercegovini

Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
U društvu brojnih prijatelja, zadovoljnih kupaca i medija svečano je otvorena prva Dormeo Home trgovina takvog koncepta u Bosni i Hercegovini.

Nova Dormeo Home trgovina nalazi se u Sarajevo City Centru i prostire se na površini od 280 kvadratnih metara. Misao vodilja prilikom njenog uređenja bila je na većem, atraktivno i moderno uređenom prostoru, vjernim i novim kupcima pružiti sve ono što kuću čini – domom.

Od sada na jednom mjestu možete pronaći sve novitete iz oblasti spavanja, najširi asortiman visokokvalitetnih Dormeo proizvoda, sve što vam je potrebno za spavaću sobu, odmaranje i uređenje doma, saopćeno je.

Dormeo je međunarodno priznat brend kojem vjeruje više od pet miliona ljudi širom svijeta u preko 40 zemalja.

"Jedna od zemalja u kojoj Dormeo uživa iskreno povjerenje svojih kupaca je i Bosna i Hercegovina. Njihovo povjerenje je naša obaveza i zato je izuzetno zadovoljstvo biti danas tu i otvoriti vrata našeg doma Bosancima i Hercegovcima, da na jednom mjestu uživaju u najširem asortimanu proizvoda za spavanje, odmaranje, uređenje", istaknula je Melnisa Begović, Dormeo direktor za centralnu i jugoistočnu Evropu.

Na svečanom otvorenju sve prisutne je iznenadila posjeta astronauta, koji je došao u novu Dormeo Home trgovinu po svoju udobnost.

A nakon svečanog otvorenja, ugodno druženja je nastavljeno i na platou ispred SCC-a, gdje su posjetioci uživali u hitovima Aleksandre Radović.