Privreda
0

Od sutra nova internet stranica Elektroprivrede BiH

FENA
Javno preduzeće Elektroprivreda BiH sutra će staviti u funkciju novu internet stranicu, organizacijski i sadržajno prilagođen da pruži širok spektar informacija kupcima električne energije, poslovnim partnerima, dioničarima, investitorima i široj javnosti.

Stranica Elektroprivrede BiH donosi informacije o poslovanju i Koncerna EPBiH, pokretanju i razvoju kapitalnih projekata u EPBiH i rudnicima uglja, obavještenja za investitore i dioničare, informacije o procesu otvaranja tržišta električne energije, osnovne savjete vezane za racionalnu upotrebu električne energije.

Nova stranica koncipirana je na način koji omogućava detaljno informisanje kupaca JP Elektroprivreda BiH.

"S ciljem unapređenja odnosa, portal je prilagođen za interaktivnu komunikaciju, zahvaljujući kojoj je kupcima omogućen uvid u stanje računa, kao i analitički prikaz računa i uplata za posljednjih šest mjeseci, kalkulator za okvirni obračun mjesečnog iznosa računa za električnu energiju na osnovu unesenih energetskih veličina, te prijave reklamacija i kvarova elektronskim putem", saopćeno je iz Službe za komunikacije EP BiH.

Stranice novog portala Elektroprivrede BiH, www.elektroprivreda.ba, sadrže detaljne informacije o procedurama i potrebnu dokumentaciju za priključenje kupaca na elektrodistributivnu mrežu.

Uz servisne informacije o dnevnim promjenama koje se dešavaju u elektroprivrednim djelatnostima, novi portal JP Elektroprivreda BiH nudi i obavještenja namjenjene kupcima električne energije i široj javnosti.