Privreda
0

Noviteti iz eKupona: Članska kartica i poklon bon

Povodom prodaje stohiljaditog kupona, te nevjerovatne uštede od tri miliona KM za korisnike, portal eKupon.ba spremio je i novitete za svoje korisnike i poslovne partnere.

U želji da se zahvali korisnicima na lojalnosti vodeći portal za grupnu kupovinu u BiH www.eKupon.ba donosi dodatne pogodnosti za sve one koji posjeduju eKupon člansku karticu. Pored pogodnosti da ne moraju isprintati svoje elektronske kupone, već da uz člansku karticu iskoristite uslugu ili preuzmu svoj proizvod, pruža se mogućnost da ostvare dodatne popuste kod eKupon Premium partnera.

EKupon kartica je do sada služila samo kao zamjena printanom kuponu. Od sada se nudi i dodatni promotivni prostor za Premium partnere, koji će za uzvrat omogućiti lojalnim korisnicima dodatne popuste od 5 do 20% na svoje usluge ili proizvode.

"Ukoliko i vi želite ostvariti navedene pogodnosti i uživati u snazi grupne kupovine, svoju eKupon člansku karticu možete dobiti besplatno na kućnu adresu ili istu preuzeti na prodajnom mjestu eKupona u BBI tržnom centru. Jedini uslov jeste da obavite jednu kupovinu i ispravno upišete svoju adresu stanovanja", poručuju iz eKupona.

Na prodajnom mjestu u BBI tržnom centru gdje se kupovina kupona i plaćanje može obaviti gotovinom, od sada možete kupiti super poklon bon za svoje najdraže.

Ukoliko se približava rođendan još jednom kolegi iz ureda ili vama dragoj osobi, a ne poznajete ga najbolje i razmišljate previše oko poklona, eKupon vam nudi super rješenje. Darujte savršen poklon: eKupon poklon bon! Poklon bon idealan je način darivanja, bez obzira radi li se o privatnoj ili poslovnoj prilici jer mogućnost iskorištavanja istog je neograničena. Uplatite na prodajnom mjestu željenu vrijednost poklon bona, poklonite dragoj osobi, a ona ili on bira ponudu koju želi kupiti. Poklon bon će obradovati svakoga i uvijek će biti iskorišten na najbolji mogući način.

Ukoliko imate pitanja vezano za novitete iz eKupona možete pozvati Podršku za korisnike na telefon 070-300-330 ili napisati na mail [email protected].