Privreda
0

Mercator centar Mostar u subotu priređuje rođendansku zabavu

Klix.ba
Sedam godina uspješnog poslovanja Mercator centar iz Mostara proslavit će sa svojim vjernim kupcima u subotu, 13. jula. Rođendansku zabavu ćemo nastaviti noćnom kupovinom i nastupom Adnana Jakupovića. Mercator Centar Mostar će radno vrijeme produžiti do 24 sata.

"Kupci su nam poklonili povjerenje i želimo da im se na tome zahvalimo. Pripremili smo cjelodnevni program od 11:00 sati pa sve do 24:00 uz obilje pogodnosti, akcijske cijene, nagradne igre, zabavu za najmlađe. Naši poslovni partneri su za kupce i posjetioce obezbijedili bogat nagradni fond", stoji u najavi iz Mercatora.

Od 19 sati bit će upriličen DJ i Coctail show, slijedi modna revija programa za plažu. Od 21 sat počinje noćna kupovina i trojne pike za sve obavljene kupovine u Mercatorovim trgovinama Hipermarket, Intersport i Modiana.

Popusti u toku noćne kupovine će biti i do 50 posto. Posjetite Intersport, Modiana, Vicko, Com Trade Shop, Peko, Master Kids, Formentini, Jordies, Formentini i pizzeria Bingo.

U 21 sat uz slasnu rođendansku tortu, za dobro raspoloženje pobrinut će se i zvijezda naše muzičke scene Adnan Jakupović i upotpuniti zabavu.

Mercator Centar Mostar poziva sve sugrađane i vjerne kupce da im se pridruže u obilježavanju sedmog rođendana i uživaju u atmosferi dobre zabave, kupovine i slavljeničkih iznenađenja.

"Isti dan u Čapljini obilježavamo petu godišnjicu rada uz bogat cjelodnevni program od 11 do 19 sati. Za kupce smo pripremili obilje zabave, nagrada i rođendansku tortu", stoji u pozivu na zabavu.